Dame, s ova četiri komentara nikako se ne upuštajte u romantično osvajanje bradonje

Evo nešto i za naše dame koje s vremena na vrijeme vole baciti oko, ali i nešto više na bradate sapiense koji slobodno i mudro obitavaju u okolini.

S druge pak strane, gospodo draga, ovo je samo još jedan podsjetnik i skretanje pažnje na dio svakodnevice ali i proživljavane bradate patnje te izlizanog vokabulara koji dopire do mudrih umova bradate nam braće i sestara.

Stoga, dame, pripazite na oštre odgovore mudrih bradonja, jer što je odgovor oštriji, uvrjedljiv čak, to je znak da bradonja vaše pitanje smatra neprimjerenijim. I vrijeme je da stanete.

Imaš divnu bradu

Svakako je divno s vremena na vrijeme dobiti pokoji lijepi komentar i ugodnu kritiku na naš rad, našu bradu.

No, kad pak to krene u svakodnevicu postajemo malo umišljeni, ali i pomalo iziritirani. Na takve komentare bradonja je već nekoliko koraka ispred – “Znam da imam divnu bradu, igram upravo na tu kartu. A ti plešeš, upravo kako je sviram, draga.”

Zašto nosiš bradu?

Zato što sam je prije puštao, a sad je nosim da ne padne.

Neki sam se dan osvrnuo na to, i jednostavno nema suvislog i pametnijeg odgovora na ovaj klasik od vraćanja istim pitanjem. Zašto imaš kosu? Zašto se baš tako češljaš? A zašto imaš taj madež na licu? To nosiš ili? Ajde se konačno urazumite, ovakva su pitanja samo dokaz da tek s bradom dolazi i mudrost.

Kada ćeš je obrijati?

Ovdje se prvo odgovara, onako pomalo oštro s natruhom ljutnje i očite iziritiranosti u glasu – “NIKAD!”

Bradu nosim jer sam se odlučio na to i ne planiram je brijati dok ja ne odlučim drugačije. A to je nikad. Brada sam ja. “Kad ćeš ti ono obrijati kosu? Ili barem depilirati ruke ili noge?”

Mogi li dodirnuti tvoju bradu?

Ovo je također klasik. K’o da je brada izrasla iz samog zlata i platine pa bi je svi dirali i doživljavali.

Bradonja daje do znanja tko smije, a tko ne, dirati njegovi bradu i prije nego ta ista osoba zna da uopće želi dirnuti njegovu bradu. Bradonja je poput Chucka Norrisa misaonih igrica. Ako se uopće pitate da li smijete dirnuti tu bradu, razmišljate o postavljaju tog pitanja. onda je to očiti znak da vam bradonja to ne dozvoljava. Hrabrije će dame samo dodirnut i čekati reakciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.