U Panasonicu pak su proizveli visokotehnološki odstranjivač neugodnih mirisa vaših cipela

Uređaj koristi ionske čestice pomoću koji se eliminiraju neugodan kiselina i bakterije koje nastaju nošenjem cipela.

U Panasonicu su razvili visokotehnološki odstranjivač neugodnog mirisa cipela naziva MS-DS100. Princip odstranjivanja mirisa se zasniva na eliminiranju kiseline, a koja je glavni uzročnik neugodna mirisa. Ta kiselina nastaje kao nepoželjan proizvod simbioze znojenja nogu te bakterija koje nastaju u cipelama prilikom dugotrajnog nošenja.

Panasonic MS-DS100 koristi ionske čestice naziva nanoe X, a koje su posebno razvili u Panasonicu s ciljem eliminiranja upravo tih neugodnih mirisa koji nastaju u cipelama.

Proces odstranjivanja kreće stavljanjem uređaja u cipelu te uključenjem. Nakon toga kreće generiranje spomenutih nanoe X čestica koje se pomoću 6 izlaznih otvora na uređaju, a koje se nalaze unutra cipele šire u samu unutrašnjost cipele te time odstranjuju njezin neugodan miris.

Postoje dva načina rada ovog uređaja. Jedan je kraći koji traje nekih 5 sati, dok drugi ima ciklus rada koji traje 7 sati i eliminirato će i one najtvrdokornije bakterije.

Naravno proizvod će se prvo pojaviti u Japanu i to već u rujnu ove godine dok će distribucija diljem ostatka svijeta tek biti najavljena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.