IZ PRVE RUKE Što djevojke, dame doista misle o vašem stilu, o izgledu i gubitku kose

Djevojke okupljene oko lifestyle portala namijenjenog muškarcima, a kojeg vode djevojke, Style Girlfriend porazgovarale su o muškom sređivanju, muškom groomingu, što je bitno, koliko je bitno i što to one cijene kod muškaraca.

Sve se manje više svodi na četiri bitna savjeta

Trudite se

Djevojke će vas više cijeniti kad vide da se trudite oko svoj izgleda, a bez obzira da li se radi o običnom brijanju ili pranju zubiju. Razlog tome je što upravo one troše mnogo više vremena i naposljetku novaca u svoj izgled, tako da će im svakako biti više nego drago kad vide da se njihov gospodin trudi izgledati bolje i ljepše.

U redu je kad se brinete o svom izgledu

Uglavnom, djevojke privlače samopouzdani muškarci, a muškarci samopouzdanje dobivaju, kad između ostalog, izgledaju prezentno. Iako je postojala svojevrsna stigma da muškarci ne moraju i ne smije previše pažnje ulagati u svoj izgled, jer to nije baš muževno, djevojke smatraju da je realnost baš obrnuta. Brinite se o svom izgledu, doduše neke korake kako ste došli do određenog izgleda zadržite sebe, a njoj prezentirajte samo gotov i sređen proizvod.

Razmišljajte o “budućem sebi”

Kad smo mlađi i kad smo u naponu snaga, znači neke rane do kasnije dvadesete, vrlo često brigu o sebi ne smatramo bitnom i stavljamo je u drugi plan jer nam u tom trenutku ne trena. E, sad pokušajte razmislite o sebi nakon 10 ili 20 godina. Kako se trebate brinuti o sebi sad, da bi za dvadeset godina izgledali onako kako želite. Nemojte sami budućeg sebe ostaviti na cjedilu.

Samopouzdanje je bitno

Na kraju djevojkama nije toliko bitno na koji stil i na koji izgled ste se odlučili. One će vas voljeti zbog vas kakvih jeste. No, ono što je bitno je da držite sve konce u rukama, da ste samopouzdani i da na prve tragove sijede kose ili gubitka kose ne paničarite i plačete. Ako vas je kosa odlučila napustiti, uzmite britvicu u ruke i krenite u boj, jer napad je najbolja obrana. A djevojka će vas voljeti još više, ali ne zbog vaše ćelavosti, već zato što imate samopouzdanja i muda dostojna muškarca kakvim jeste.

Još od Gentleman.hr

Ovo je najvažnija stvar koju morate učiniti nakon brijanja brade

Mnogi muškarcu tu grešku rade svakog jutra nakon brijanja. Posljedice mogu biti...
Pročitajte više o priči