Skilsaw Buzzkill recipročna pila novi je must have svakog lumberjack hipstera

Godina je 2017. Nosite bradu, kariranu košulju. Lancem ste vezali svoj moderni novčanik i stavili ga u prednji džep. Na nogama tvornički izlizane i namjerno iznošene traperice. Na nogama rangersice s metalnom zaštitom za prste.

Sve je tu, ali jedno čini mi se ne drži vodu u cijeloj ovoj priči. A to je sjekira. Spartanski alat. Hladno oružje. Godina je 2017., ukoro će 2018, a vi još uvijek natežete sjekiru? Manualni i analogni alat prilično jedonostavne konstrukcije koji se, danas, prvenstveno koristi za sječu stabala i drva općenito, razbijanje raznih prepreka te neugodnih situacija, a na vlastite sam oči vidio da je i prilično upotrebljiva kod sjeckanja mesa i kostiju prilikom svinjokolja.

Zbog toga ipak treba stati na kraj i svaki iole ozbiljan hipster lumberjack pospremit će sjekiru u arhivu ili neki kredenc u dnevnoj sobi te nabavit Skilsaw Buzkill recipročnu pilu. Pila je zbog svog recipročnog mehanizma nježna za hipsterske rukice, ne umara tako brzo ali i osigurava precizne rezove. Snage je 13 ampera te nudi i do 35% manju vibraciju od konkurencije. A tko još brine i amperima.

Jedino, realno, što će hipster lumberjack rezati ovim Buzzkillom su mamini štukli od sira i grožđica (nije mi jasno zašto neki ljudi sve nadopunjuju grožđicama).

Spomenimo za kraj da Buzzkill reže sve. Drvo, metal, zid, karakter. Doslovno sve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.