Uz Shoal šator ‘piknik na jezeru’ dobiva svoje pravo značenje

Pod zvijezdama, na šumskom proplanku, uz logorsku vatricu, duboko u šumi, uz cestu, podno planine, kraj vrela Zrmanje. Mjesta za piknik su raznolika, čak oni hrabriji svoje šatore objese o stijene i uživaju u permanentnoj navali adrenalina.

Uz spomenute zemaljsko-zračne lokacije na ovaj popis (Stvari za učiniti do pedesete) možemo dodati i piknik na jezeru. Ne kraj jezera, ne tik do jezera, ne na obalama jezera, već na površini jezera. Na jezeru.

Šator Shoal predviđen je i namijenjen upravo tipu avanturista, da ne kažemo šatoraša, koji koje svoje iskustvo kratkog vikend življenja u prirodu žele obogatiti i ovim posebnim plutajućim šatorom.

Sami šator je površine otprilike 2,5 x 2,5 metara te ima tri posebne zračne komore koje se napuhavaju. Stoga, gospodo, trostruka sigurnost od potonuća, ali svakako preporučujemo da barem prve noći na jezeru svoje novo piknik plovilo, štoviše plutaču, privežete uz samu obalu, po mogućnosti u plićaku. Pretpostavljamo da nije pametno usidriti ovo plovilo.

Dno šatora je debljine 15 cm i prožeto je izdržljivim šavovima kako bi se sa sigurnošću zadržao potreban pritisak zraka u toj donjoj komori koja, osim što vam omogućuje samo plutanje, služi kao zračni madrac.

Materijal od kojeg je izgrađen šator iznimno je izdržljiv, vodonepropusan te su svi spojevi osigurani visokokvalitetnim patentnim zatvaračima #8. Bočne strane šatora, odnosno sami okvir šatora također je prilično izdržljiv, a kako bi se suprotstavio iznenadnim udarima vjetrova i kiše dok se vi fino u polusnu lelujate na površini jezera.

Uglavnom senzacija spavanja u ovom šatoru je nešto poput spavanja na luftiću tijekom ljeta dok vas more lagano nosi prema Anconi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.