Bandit9 L-Concept motocikl inspiriran Ratovima zvijezda

In a galaxy far far away.

Bandit9 je poznat po tome što proizvodi neke od najatraktivnijih i jedinstvenih motocikala koje možemo vidjeti na cestama.

Najnoviji L-Concept pak je samo još jedna nova demonstracije gornje uvodne rečenice.

Smatraju ga svojevrsnim umjetničkim djelom znanstvene fantastike jer eto ne možemo se oteti dojmu da je došao a long time ago from a galaxy far, far away.

Ova referenca na Ratove zvijezda i nije slučajna, jer zbog svog unibody dizajna što pak znači da se frame motora, spremnik, ali i pogonski motor nalaze praktički u jednom elementu te u krasnoj simbiozi s upravljačem doista imamo osjećaj da vozimo jurilicu negdje na planetu Endoru.

Iako ovaj motocikl djelomično daje dojam da dolazi iz ne tako davne prošlosti kada je ovalni i metalno sjajni koncept dizajna bio the thing, ne možemo se nikako oteti dojmu da je ovo ipak vozilo budućnosti.

Ne samo da je Bandit9 opet otišao korak dalje u svom konceptualnom dizajnu i viziji već nam je uspješno napravio pravu malu zbrku u prostorvremenu.

Proizvedeno će biti svega devet L-Concept motocikala, s time da ih već njih pet ima svoje buduće vlasnike, stoga, ako imate nešto više od desetak tisuća dolara za investiranje u novi, ali prije svega neobični motocikl dostojan svih galaksija Ratova zvijezda, svakako morate požuriti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.