PRINUDNO SLIJETANJE Žena usred leta otkrila da je muž vara pa napravila rusvaj

yanalya / Freepik
Jedna žena je na letu prema Baliju uzela pregledavati mobitel svog muža, koji je spavao pored nje, i potpuno je pomahnitala kad je otkrila da ima ljubavnicu te prisilila pilota da hitno sleti.

Žena iz Irana, koja je s mužem i maloljetnim djetetom Qatar Airwaysom putovala od Dohe do Balija, otključala je svoj mobitel svog uspavnog mužića njegovim kažiprstom i pronašla dokaze da je vara, piše Times of India.

Inkriminirajući sadržaj – uz nekoliko pića koje je strusila – potaknuo je ženu da “loše ponašanje”, toliko loše da je pilot morao nepredviđeno sletjeti kako bi posvađanu obitelj izbacili iz aviona.

Situacija je izmakla kontroli i pilot je odlučio sletjeti u Chennaiju. Troje Iranaca stavljeno je na let za Kuala Lumpur, odakle su lovili povratni let za Dohu, a zrakoplov je nastavio svoj put do Balija.

Službena izjava indijske Središnje agencije za zrakoplovstvo potvrđuje incident.

Gospođa je sa svojim mužem i djetetom, svi iranski državljani, iskrcana s leta Qatar Airwaysa jer se gospođa (koja je bila pod utjecajem alkohola) nedolično odnosila prema članovima posade na letu.

Qatar Airways nije želio komentirati incident pravdajući se zaštitom privatnosti svojih putnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.