Donacija KPR-a i Vitashop.hr za unesrećene u potresu

Agencija Kreativna poslovna rješenja i Vitashop.hr dali su svoj doprinos volonterima i unesrećenima slanjem donacije vrijedne više od 20 000 kuna.

U trenucima kada zemlju trese nepojmljiva tragedija, nepojmljivo bi bilo ne pomoći. Na žalost, na vlastitoj koži smo naučili koliko smo mali i nemoćni protiv prirode, no isto tako smo pokazali koliko veliko srce imamo. U trenucima tragedije ponovno smo pokazali koliko brinemo jedni o drugima.

Iako svi želimo pomoći, kada su ovakve tragedije u pitanju važno je stati i razmisliti kako to učiniti. Odlazak na mjesto tragedije, ako nismo obučeni za takve situacije, neće i ne može nikome pomoći, već tako samo otežavamo posao nadležnim službama i stručnim volonterima.

Ono što većina nas u ovoj situaciji može napraviti je pomoći unesrećenima u skladu sa svojim mogućnostima. Ipak, kada je riječ o donacijama opet treba biti oprezan i donirati ono što je uistinu potrebno, kako ne bismo dodatno zakrčili skladišta na mjestu tragedije u kojima se donacije skupljaju. Slanjem stvari koje trenutno nisu potrebne možemo dodatno otežati posao volonterima i usporiti proces da potrebne donacije stignu u ruke osoba pogođenih tragedijom.

Praćenjem informacija s terena i osluškivanjem potreba, agencija Kreativna poslovna rješenja i Vitashop.hr dali su svoj doprinos volonterima i unesrećenima slanjem donacije koja se sastoji od onoga što je u ovom trenutku najpotrebnije. Donacija vrijedna više od 20 000 kuna se sastoji od 1000 zaštitnih maski FFP2, dezinficijensa, gotove konzervirane hrane te potrepština za najmlađe, među kojima su pelene, podloge za mijenjanje pelena i vlažne maramice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.