Otvara se luskuzni hotel u najčuvanijem antičkom gradu Europe

Izraelski lanac luksuznih hotela Brown Hotels od slijedeće će godine (dio i od ovog mjeseca) u ponudi imati i hotel u Hrvatskoj. Radi se o njihovom hotelu u gradu Trogiru.

Trogir je inače diljem svijeta već poznat po antičkoj luci, odnosno prema UNESSCO Trogir je jedan od najbolje očuvanih antičkih gradova u Europi. No ni ta činjenica ga nije stvorila imunim na modernizaciju i prijekopotrebne investicije. I svi jako dobro znamo da je sve to Hrvatskoj više nego potrebno.

Brown Beach House Croatia je inspiriran talijanskim resortima na plaži, a povijest ove nekretnine seže u 1950. godinu kada se ona koristila kao stanica za dostavu duhana. Hotel nudi 25 soba odnosno apartmana koji se otvaraju ovog mjeseca. Retro izgled cijeloj nekretnini daje i bazen u crno-bijelom kariranom dizajnu.

Gostima će se nuditi kuhinja prvenstveno mediteranske orijentacije i to u restoranu Cartina, u ponudi će biti i koktel bar, pristup privatnoj plaži, spa te još 15 dodatnih apartmana koji će svoja vrata u potpunosti otvoriti u ljeto 2017. godine.