Jeste li dovoljan muškarac za Boker Plus Tactical Tablet Pen?

Boker Plus Tactical Tablet Pen svojevrsni je spoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Odličan gadget za one koji još uvijek ostavljaju trag tinte na papiru, ali još bolji za sve kojima je digitalni zapis draži. Sve to skupa prekiveno je velom robusnosti, akcije i dinamike.

Bez obzira što se u današnje vrijeme razne bilješke sa sastanaka, radni zadaci ili planirane obveze u noteze ili kalendare unose putem pametnih telefona ili tableta, tržište i korisnička baza klasičnih kemijskih olovaka je i dalje ogromno. Naravno tu postoje i oni pravi zaljubljenici u ove male analogne gadgete.

S druge strane u porastu je upravo korisnička baza koja ne želi imati veze sa papirom, olovkama ili staromodnim pisanjem rukom, što zbog mogućnosti da izbjegavaju ikakve papirnate interakcije, što zbog praktičnosti koje im nude mnoge današnje aplikacije.

Tvrtka Boker sa svojim Tactical Tablet Penom, odnosno taktičkom olovkom za tablete tu je za obije gornje spomenute struje. S jedne strane radi se o olovci za tablete i pametne i mobitele koja će eliminati takozvane masne ostatke ćevapa po ekranima, a s druge strane tu je i olovka s tintnim punjenjem (Fisher Space Pen cartridge), jer bez obzira što ste se potpuno digitalizirali, s vremena na vrijeme potrebno je ostavljanje potpisa i autograma.

Cijela olovka u potpunosti je izrađena od aluminija te je čvrsta i robusna, a što je i za očekivati od njemačkog proizvođača.

Jedno od mjesta gdje možete nabaviti BOKER PLUS Tactical Tablet Pen, a po prilično povoljnim cijenama je i Amazon.