IPHONE MANIJAK Dolazak iPhone 7 zakazan za sredinu rujna

Svake godine ista priča. Prođe nam špica ljeta, stigne rujan, posezona, svi se vrate s godišnjih odmora, a Apple izbaci novi iPhone. Tako je i ove godine na red došao iPhone 7. Kao i svi ostali uređaji s prefiksom i tako ja i ovaj više nego očekivan. Stoga, trkom u banku sređivati minuse, obročne otplate, čekove i kreditne kartice.

Ima još čekova?

Konkretno iPhone 7 izlazi 16. rujna ove godine, što je petak. Pošto su šestice, konkretno 6s i 6, izašle u petak, govori se da će već skoro tradicionalno i sedmica izaći u petak 16. rujna. Tehno gigant iz Cupertina odlučio se stoga za famozni petak 16. rujna, što pak znači da će službeno biti najavljen u ponedjeljak 9. rujna.

E, sad da bi sve i ove godine bilo glatko i petkom, ili barem pokušalo stvari takvima prikazati, pred narudžbe kreću u ponedjeljak 9. rujna.

Uglavnom spomenimo samo za kraj, da ovo nabacivanje datumima i nije službeno, naime iz Applea još nisu službenom potvrdili datume, te se sve ovo bazira na raznim blogovima, rekla kazala pričama te reporteru tehnološkog bloga Venture Beat, Evanu Blassu. No, u svakom traču postoji istine, kod Applea pak se tračevi samo pretvaraju u istine.

No, na kraju ovog kratkog članka se ipak pitamo – koliko je doista sve to bitno? Javite nam svoje mišljenje u niže priloženoj anketi.

Još od Gentleman.hr

Ovim se matematičkim zadatkom upadalo na MIT. Znate li ga riješiti?

Ovo dokazuje koliko smo pametniji od zapadnog svijeta. Dok se internet čudi...
Pročitajte više o priči