IPHONE MANIJAK Dolazak iPhone 7 zakazan za sredinu rujna

Svake godine ista priča. Prođe nam špica ljeta, stigne rujan, posezona, svi se vrate s godišnjih odmora, a Apple izbaci novi iPhone. Tako je i ove godine na red došao iPhone 7. Kao i svi ostali uređaji s prefiksom i tako ja i ovaj više nego očekivan. Stoga, trkom u banku sređivati minuse, obročne otplate, čekove i kreditne kartice.

Ima još čekova?

Konkretno iPhone 7 izlazi 16. rujna ove godine, što je petak. Pošto su šestice, konkretno 6s i 6, izašle u petak, govori se da će već skoro tradicionalno i sedmica izaći u petak 16. rujna. Tehno gigant iz Cupertina odlučio se stoga za famozni petak 16. rujna, što pak znači da će službeno biti najavljen u ponedjeljak 9. rujna.

E, sad da bi sve i ove godine bilo glatko i petkom, ili barem pokušalo stvari takvima prikazati, pred narudžbe kreću u ponedjeljak 9. rujna.

Uglavnom spomenimo samo za kraj, da ovo nabacivanje datumima i nije službeno, naime iz Applea još nisu službenom potvrdili datume, te se sve ovo bazira na raznim blogovima, rekla kazala pričama te reporteru tehnološkog bloga Venture Beat, Evanu Blassu. No, u svakom traču postoji istine, kod Applea pak se tračevi samo pretvaraju u istine.

No, na kraju ovog kratkog članka se ipak pitamo – koliko je doista sve to bitno? Javite nam svoje mišljenje u niže priloženoj anketi.