Odradite vaš prvi zajednički intimni izlazak kao pravi gospodin i osigurajte si slijedeći

Bez brige, prvi prvi izlazak, randevu, spojak, sudar, kako god to nazvali zastrašujuć je i pun nervoze koliko za vas toliko i za nju. Jer upravo taj prvi zajednički izlazak, može ujedno biti i posljednji zajednički izlazak, a sve ovisi o vašoj prezentaciji kao pravog gentlemana.

Inače, da ste u potpunosti promašeni slučaj u njezinim očima vjerojatno do tog prvog zajedničkog, nazovimo čak intimnog izlaska ne bi ni došlo. Uglavnom malo planiranja nikad ne škodi (spontani savršeni prvi izlasci s elementima vječne ljubavi na prvi pogled materijali su za romantične komedije).

Opcije

Umjesto da joj ponudite 20 sati, sutra, restoran taj i taj, ponudite joj opcije. Stručnjaci, da stručnjaci za prve izlaske, preporučuju da imate barem tri dana za pripremu prvog izlaska, što znači ako želite izaći nadolazeći vikend, vašoj dami obratite se već u utorak “Si možda slobodna u petak, subotu ili nedjelju?”. Vrlo jednostavne opcije bez ikakvih elemenata žurbe.

Lokacija

Birajte pametno. Birajte promišljeno. Svakako lokacija na koju izlazite neka bude bliže njezinoj kući nego vašoj. Pristojno je i dama će se osjećati sigurnije. Mjesto, odnosno tema, odnosno sadržaji za vrijeme izlaska neka budu lagani, zabavni, ali isto tako i prožet aktivnostima. Takva će atmosfera rezultirati s mnoštvo situacija gdje se možete bolje upoznati. Primjerice, krećete s nekom večerom, uglavnom hrana, napunite trbuščiće.

Izlazak i šetnja kroz neki kulturni sadržaj, recimo muzej. Nakon toga svakako posjetite neki od barova koji su omiljeni i njoj vama (informaciju do koje ste došli do sada), možda biljar, kuglanje, uglavnom puno mjesta i vremena za razgovor i upoznavanje. Imajte sve planirano u glavu. Prštat ćete od samopouzdanja i organiziranosti.

Zaboravite na kino

Predvidljivo, nema efekta. Iako izlazak u kino, neki romantični film, vi zagrljeni, zatamnjena svijetla asociraju na idealan izlazak, realnost je nešto sasvim drugačija. Pustimo kino za romantične filmove. Upitajte se što sve, osim buljenja u film, možete tih sat i pol vremena raditi?

Potvrdite na dan izlaska

Iako ste već sve dogovorili u utorak, svakako se taj dan, najkasnije do 4 popodne javite vašoj dami i potvrdite izlazak. Ne radi sebe, ok i radi sebe, ali isto i radi nje, jer ona to očekuje. Utorak je bio davno i štošta se moglo u međuvremenu dogoditi. Ako se ne javite postoji šansa da je već isplanirala nešto drugo, a sve da se na neku ruku zaštiti od vašeg odbijanja.

Obraćajte pozornost

Vjerujte dama je potrošila prilično vremena da se sredi. Od odjeće, šminke, cipela, bila je više nervozna od vas, stoga pod obavezno slijedi konkretan, ali jednostavan kompliment. Ne pretjerujte, neka to bude sitnica, neka to bude vaša spontana reakcija, bez “Oči su ti duboke poput oceana”, ali “Odlično ti pristaje ovaj Philippe Patek” otvorit će vam neviđena vrata (pod uvjetom da se razumijete u ono što pričate).

Održavajte kontakt očima i nikako, ali nikako ne provjeravajte mobitel, ništa u tom trenutku nije bitno. Razgovori neka idu prirodnim tijekom, možda ćete doista pola izlaska razgovarati o ručnim satovima, možda cijeli, neka tako i bude. I naravno držite oko i na njezinom piću, kada ide prema kraju, pitajte za još, ne dozvolite da je dama žedna.

Platite račun

Pustite vi sve one priče feministkinja, aktivistica i slično i nametnite svoje džentlmenske manire. Još dok smo živjeli u pećinama blizu Krapine muško je brinulo da svi budu siti, neka tako bude i sata. Može se ponudi, lijepo od nje, ali bez obzira na ishod, vaša reakcija neka bude “Bit će mi zadovoljstvo” i riješite to s konobarom.

Ponesite gotovinu

Bez obzira na to što sve možete riješiti karticama, neke stvari mogu vam izaći iz kontrole, kao što je pokvareni Pos terminal u restoranu. Stoga umjesto čekanja da poprave stvar, izvadite keš i platite. Osim toga možda nekoga negdje treba podmazati, možda se zaželite šetnje gradom, ulične hrane, tko zna.

Potez je na vama

Poljubac za rastanak. Tu nema pravila i jednostavno sva odluka je na vama i njoj. Ako je sve teklo savršeno, ako ste zadovoljni, sretni i osjetite da se možda razvilo nešto kemije između vas, rastanak s poljupcem je vrlo simpatičan. Osim toga oboje time iskazujete da ste voljni i željni ići dalje. Ako niste sigurni, uvijek može pusa u lice i zagrljaj. Onaj pravi zagrljaj, koji se osjeti.

Preporučuje se ne ulaziti u njezin stan ili sobu već nakon prvog izlaska iako vas pozove. Tu se odlikuju pravi gentlemani. Također razviti će se svojevrsno romantično iščekivanje drugo intimnog izlaska.