LJUBAVNI MAJSTOR Evo kako postaješ apsolutni vladar njezinih užitaka

Muškarci su savršeni u kreveti, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava

No nerijetko iza takvih lovačkih priča stoji i dama koja u najmanju ruku veliku većinu njih mora demantirati, a kako bi zadržala barem neki dignitet.

Niti je to trajalo 20 minuta, niti su pokreti bili savršeni, a bude to još i lagani nedostatak osobne higijene te na kraju to savršeno muško nije u stanju prepoznati orgazam, bio on pravi ili ne.

Uglavnom, bit ćemo kratki jer, realno, s muške perspektive, iako nama koitus traje cijelu vječnost, sve je to skupa relativno kratko.

Muška perspektiva

Rezimiralo se to na nekih 8 grešaka koje muškarci rade u krevetu. Da, samo osam.

Prva greška je dakle nedostatak higijene. Kažu muški savjetnici da je pametnije skinut stidne dlake jer eto manje je mjesta za neugodne mirise, a i vaša alatka izgleda nešto veća. Slažemo se da treba voditi brigu o higijeni, ali ovo potonje o brijanju izgleda više kao plod muške mašte i želja da se barem vizualno nadoda koji centimetar. Mi bradonje, a i većina dame znaju da su to u najmanju ruku bedastoće.

Druga greška je preskakanje prijeko potrebne predigre, a koja može biti u raznim formama, od ljubljenja, intimnog diranja, masaže, zadovoljavanja pa sve do oralnog seksa. Djelomično točno jer svi znamo da je nekad najbolji seks, onaj na brzaka, bez okolišanja. Samo treba prepoznati pravi trenutak za takav seks.

Treća greška je nedostatak oralnog zadovoljavanja dame. Gospodo, htjeli vi to ili ne, potrebno se spustiti dolje i odraditi svoj posao kao pravi muškarac. Tu se slažemo.

Tihi seks je četvrta greška, stoga sljedeći puta kad vam bude to omogućeno budite glasni  i jasni. I vi i ona. Doduše, posljednji trendovi porno industrije da je u porastu upravo suprotno, tihi i tajni seks gdje se akteri skrivaju od, primjerice, ukućana.

Pod petom greškom spominje se ne pronalaženje klitorisa. To doista je problem, gospodo. Ako se izgubite, pitajte.

Šesta je greška kad pronađete klitoris i onda nemate pojma što s njime. Pitajte.

Kad se G točku zabunom tretira kao klitoris, sedma je greška. Iako znanost kaže da Gräfenbergova točka ne postoji, žene se s time ipak ne bi složile. Pronađite je zajedno, također zajedno otkrijte i model ophođenja prema toj točki. Pravilnom stimulacijom G-točke otvara se cijeli svemir ženskih užitaka, a vi postajete njezin ultimativni kralj, štoviše vladar tog cijelog svemira.

Osma greška je, naravno, to što se ne mazite nakon seksa.

Dakle, ovo je nekih osam savjeta, doduše predstavljeni kao greške, a kako da muškarac bude bolji u krevetu. Svi mi dobro znamo da grešaka ima daleko više, a sami užitak između dvoje individualne je, štoviše bilateralne naravi.

Ženska perspektiva

Također dobro znamo da je u većini slučajeva taj drugi dio ljubavnog para, upravo žena, pa da vidimo što kažu one:

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ovo su bedastoće. Jednostavno upoznajte svoju damu, zatim upoznajte njezine ženske dijelove tijela. Ona će vam svakako pomoći da ih pronađete, upoznate i usavršite se na njima. Ako je potrebno prolistajte knjigu ljudske anatomije. Pitajte je što voli, a što ne voli. Pitajte je što je napaljuje, a što ne. Budite muškarac, budite njezin partner, budite njezin jedini.[/perfectpullquote]

Eto, svi vi koji tvrdite da žene vole komplicirati, a da su muškarci jednostavni i egzaktni, razmislite još jednom.

Zaključak

Stoga odgovor na pitanje  kako da postanete seksualni i ljubavni vladar njezinog svemira leži u tome da je pitate.

Danas je  Valentinovo, pa ako ste imali u planu obilježiti ovaj dan kvalitetnim ljubavnim igricama i seksom, savjetujemo da je pitate što i kako ona želi da je zadovoljite. Najbolji poklon ikad.