Novčanik Kisetsu Haru v2 – minimalizam i RFID zaštita vaših kartica

Ukoliko ste sljedbenik minimalizma u novčaniku onda vjerujem da je ovaj novčanik idealan za vas. Naime, pod pojmom minimalizam u novčaniku ne mislim na stanje besparice.

Kisetsu Haru v2 je minimalistički novčanik čija debljina ne prelazi 2 mm kad je prazan. 

Karakteristika ovog novčanika je i ugrađena zaštita od krađe identiteta vaših kartica – RFID zaštita. Vizualno je pravi melem za oko, izrađen od najbolje kože. Haru V2 je odličan primjer tankog novčanika koji nudi brzi pristup vašim karticama, a opet ima dovoljno kapaciteta za svačije potrebe.

haru

U prosjeku u vašem novčaniku rijetko kada se nalazi više od sedam kartica koje vam trebaju na svakodnevnoj bazi. Recimo moj novčanik rijetko kad ima gotovinu, a gotovo nikad u njemu ne spremam kovanice. Od kartica tu je jedna poslovna i dvije osobne bankovne kartice, kartica zdravstvenog osiguranja te osobna iskaznica. To je ukupno 5 kartica, dok je kapacitet Haru V2 sedam kartica te sedam novčanica savijenih napola. Isto tako pristup karticama te novčanicama prilično jednostavan zahvaljujući posebnom utoru za lakše izvlačenje. 

Dobra vijest je što je Kickstarter kampanja za ovaj novčanik još uvijek aktivna te po vrlo povoljnoj cijeni, koje je znatno niža od buduće tržišne, možete doći do svog primjera novčanika. Ne tako dobra vijest je što su, bez obzira što je kampanja tek krenula, najbolji modeli podupiratelja rasprodani. Stoga požurite dok još ima, a ako vam se ne žuri, pričekajte lipanj ove godine kada bi novčanik trebao biti u prodaji po tržišnoj cijeni.

haru-color