O čemu razmišljaju bradonje za vrijeme određenih intimnih trenutaka

Mali disklejmer, ovaj članak nije za one koji se srame ili osjećaju neugodno kada čitaju članke u kojima se govori o seksu i intimnim trenucima.

Ako pak se pitate na samom početku na koje to intimne trenutke u naslovu mislimo, a gdje bi mogla biti uključena i brada, onda ili bolje nemojte puštati bradu ili je obrijte jer pravi se bradonja to nikad ne pita.

Uglavnom, želim reagirati na ovaj članak u popularnom ženskom časopisu Cosmopolitan u kojem se autor osvrnuo na nekoliko stvari o kojima bradonje navodno razmišljaju za vrijeme intimnih trenutaka. Da, riječ je o seksu, o vođenju ljubavi, o ljubljenju.

Pa evo krenimo redom s komentarima (vjerujem, a s obzirom na bradu,  da sam svakako kompetentan davati komentare).

Pitam se da li je to škaklja?

Da, škaklja je, ali priviknuti će se i nakon toga to škakljanje će prijeći u fazu uzbuđenja. Tako da uz jezik i prste imate još jednog saveznika u igri – bradu.

Kosa mi je u ustima i pitam se da li je moja ili njezina?

Vrlo često se nađe kosa ili dlaka u ustima. Bradonja će prepoznat svoju bradu. Ako pak je duljina brade podudarna duljini njezinih stidnih dlačica (iskreno se nadam da nosite kraću bradu) onda je samo neprimjetno maknite iz ustiju i nastavite s poslom. Ne poduzimajte nikakve dodatne mjere, analize i ine bedastoće. Vi ste između njezinih bedara zbog nje, a ne zbog vas.

Možda bih se trebao obrijati?

Niti jedan bradonja za vrijeme intimnih ili bilo kojih drugih sličnih trenutaka spomenute vrste ne pomisliti o tome da bi se trebao brijati. Možda može pomisliti o reakciji na njezin zahtjev o brijanju, no to ionako traje svega par sekundi s odgovorom kojeg svi znamo.

Da, brada, posebno brk mogu malo smetati prilikom oralnog zadovoljavanja vaše dame, no isto tako taj isti brk vam i smeta prilikom jela. Zar ne? I što ste učinili? Obrijali brk. Ne. Prilagodili ste se načinu jela, vježbali, isprobavali kako da jedete, a da što manje ostane u brkovima ili bradi. Dakle, vježba i praksa. Isto je i tamo dolje. Vježba i praksa, sumnjam da će se ikoja dama buniti ako poželite malo više vježbati.

Siguran sam da mi brada škaklja njezinu guzicu, konkretno onu rupicu, da budemo pristojni

Hajdemo uzet logiku u igru. Nosite bradu, spušta vam se dolje do prsiju, znači malo je veća. Kad se primite oralnog zadovoljavanja svoje dame, što mislite gdje ta brada završava? I u čemu je problem? Naravno da će završiti negdje oko ili u njezinoj stražnjici. Naravno tu situaciju, a vezanu uz točku 1. ovog članka, a u kojem se spominje škakljanje, okrenite na svoju stranu. Vi ste taj koji drži sve u šaci ili ustima i vi definirate nastavak igre. Brk i brada vaš su saveznik.

Bojim se da će moja brada upaliti ili oštetiti njezinu kožu

Da, to bi mogla raditi jednodnevna ili trodnevna brada, vrlo vjerojatno. Ali to ionako nisu bradonje, tako da se pravi bradonja to nikad ne pita. On samo škaklja.

Uostalom, gospodo, da završimo tu priču, pravi bradonja već na samom početku zna da mu je brada saveznik i cijelo to vrijeme dok drugi bradonja propitkuje smisao vlastite brade, ovaj zna što, kako, gdje i kada raditi. Gospodski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.