NIKAD NIJE KASNO Ovo je, po nama, najbolji zakašnjeli božićni poklon za gospodina u 2017. godini

To je nož, to je alat, to je otvarač boca, to je otvarač svega. Vaš vjetni sluga, minion, frend. To je Victorinoxov Explorer White Christmas Special Edition 2017.

Ako s prvim odlomkom krenemo samo nabrajati alate na ovom, praktički, džepnom nožiću, a to što su velika oštrica, mala oštrica, otvarač limenki, odvijač 3 milimetarni, otvarač za boce, alat za skidanje izolacije sa žice, odvijač 6 milemetarni, alat za izradu rupa, pa takozvani reamer te šivača igla, vadičep, škare, povećalo, križni odvijač 1 – 2, višenamjenska kuka, čačkalica, pinceta i nezaobilazni privjesak za ključeve, praktički možemo završiti i članak.

No, dodat ćemo još da teži svega 101 gram te je prvi puta u povijesti Victoinoxa izrađena drška s taktilnim površinskim strukturnim ispisom, te zahvaljujući tehnikama tiska, možete osjetiti naglašene snježne pahuljice u kombinaciji s križem i štitom.

Osim što krasno izgledaju, ovi detalji daju ukupoj kvaliteti i sigurnosti hvata.

Proizvedeno je 15 tisuća primjeraka ove ograničene Explorer White Christmas Special Edition 2017 serije, a najbliži dućan pronađite ovdje.

Na kraju, svih spomenutih 16 funkcija olakšat će vam nadolazeće dane jer nema te boce koju neće otvorit, nema te šunkice i kobasice koju neće prerezat, nema tog članak kojeg neće završiti.