Muškarac s bioničkim penisom će izgubiti nevinost u 43. godini života

Mohammed Abad iz Edinburga je kao dijete od 6 godina doživio prometnu nesreću u kojoj je zbog teških ozljeda na području genitalija ostao bez penisa. No, njegova sreća se osmjehnula kad mu je nedavno uspješno ugrađen bionički penis, za kojeg danas tvrdi da funkcionira bez greške, štoviše besprijekorno.

To je ujedno i povod za njegov novi test – pravi seks.

Odabranica njegovog sretnog trenutka ja Charlotte Rose, poznata i kao Ms Rose, aktivistica za seksualne slobode, domina i seksualna radnica (ne znam adekvatni prijevod za sex worker). Ms Rose tvrdi da je spavala sa preko 1 000 muškaraca što ju je dodatno kvalificiralo kao idealnu i iskusnu damu za Mohammedovo prvo iskustvo.

 Za britanski The Sun Mohammed je izjavio:

Čekao sam dovoljno dugo na ovo – biti će ovo divan početak jedne nove godine. Moj penis radi savršeno i to je nešto što doista želim učiniti. Jako sam uzbuđen. Ne mogu čekati da se to jednostavno dogodi.

Charlotte-Rose

S druge strane Ms Rose je odlučila Mohammedu ne naplatiti svoje usluge jer, kako ona sama kaže, osjeća se počašćeno što je upravo ona odabranica za njegovo prvo iskustvo ovog tipa.

Mohammedov penis je inače izrađen iz dijelova njegove ruke, a sadrži dvije cjevčice koje pune penis tekućinom iz spremnika u njegovom trbuhu, a kako bi mogao zadržati erekciju. Na testisima se nalaze prekidači za uključenje i isključenje pumpe za erekciju.

Doktorima i znanstvenicima Sveučilišta u Londonu je trebalo pune tri godine da konstruiraju organ i uspješno ga implementiraju na Mohammedovo tijelo.

Danas osim što će njegov spolni život konačno zaživjeti, Mohammed nakon skoro 40 godina može vršiti malu nuždu kao pravi gospodin – s nogu.