NIJE SAMO ZAŠTITA OD SUNCA 10 modernih i stilskih sunčanih naočala za ovo ljeto

Ljeto je pred vratima i planiraju se godišnji odmori, što uključuje dugotrajni boravak na suncu. Osim od krema s visokim zaštitnim faktorima, ovog ljeta nećete se odvajati ni od omiljenih sunčanih naočala.

Bez obzira nabavljate li za ovu sezonu nove jer ste uvijek u trendu ili ste odani svom provjerenom stilu i modelu naočala, pa samo ažurirate postojeće, u ponudi ima ponešto za svakoga.

Evo nekih modela i primjera u kojem će se smjeru kretati ljetni stilovi na plažama, šetnicama uz more, ali i općenito u obrani od sve opasnijih sunčevih zraka.

Ray-Ban Blaze Wayfarer

Ray-Ban je nedavno redizajnirao popularni model Wayfarer tako da je preko cijelog okvira stavio jednu veliku leću i time dobio moderan i futuristički izgled. Cijena oko 190 dolara.

Tom Ford Wilder

Dizajn Tom Ford Wilder naočala inspiriran je pilotskim naočalama, sjajnog su metalnog okvira te nude 100% UV zaštitu. Cijena oko 445 dolara.

MVMT Reveler

MVMT je na tržište izbacio Reveler naočale koje su toliko jeftine da vam neće biti previše krivo kad ih izgubite u moru. No, to ne znači da nisu svevremenske, moderne i uparive s mnogim stilovima. Cijena oko 70 dolara.

Oliver Peoples Benedict

Oliver Peoples se primio popularnog pilotskog dizajn, ali su uz to ponudili i široki spektar izbor boja njihovih Benedict naočala. Cijena oko 445 dolara.

Warby Parker Abe Wide

Warby Parker mnogi znaju kao brend koji voli skinuti neki postojeći dizajn i prepakirati ga za hipstere. Cijena oko 145 dolara.

Persol 714SM “Steve McQueen”

Ovo je redizajn popularnih sklopivih Persol 714s naočala koje je Steve McQueen nosio 1968. godine u filmu Afera Thomasa Crowna. Cijena oko 480 dolara.

Perverse Free Spirit

Tvrtka iz Los Angelesa Perverse nabacila je na pilotski okvir žute transparentne leće te kreirala naočale slobodna duha po cijeni od 48 dolara. Kupiti po nekoliko komada.

Garrett Leight Kinney Sun

Još jedan uspješan proizvođač naočala za kojeg možda niste čuli. Garrett Leight nudi wayfarer izvedenicu naočala s transparentnim okvirom. Cijen oko 400 dolara.

J.Crew Riad Sunglasses

J.Crew po niskoj cijeni nudi Riad naočale sa stilom inspiriranim 1960-tima. Odlične za vikende provedene na brodu. Cijena oko 60 dolara.

Spy Optic Discord

Glatki stil Spy Optic Discord naočala doveden je iz 1980-tih te ima 100% UV zaštitu, a zbog materijala proizvodnje nazivaju se “virtualno neuništive”. Čisti, prozirni okvir uvijek dobro dođe. Cijena 110 dolara.

I koji je vaš odabir za ljeto?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.