URBANI ORGANIZATOR ZA muškarca koji uvijek ima kontrolu nad onim što nosi u hlačama

Svakom muškarcu je bitno ono što nosi u hlačama. Bitna mu je veličina. Bitno mu je koliko vremena potroši na vađenje i dovođenja u stanja spremnosti za upotrebu. Bitan mu je i sastav, da li može biti produktivan ili ne. Isto tako bitna mu je i boja kože. Na kraju nekima je bolje da ga ne nose u hlačama, već u ruci. Tako je uvijek spreman.

Da, kako ste mogli iščitati i pretpostaviti iz prethodnog odlomka radi se o organizatoru vaših svakodnevnih potrepština koje nosite sa sobom. Ovaj organizator malo većih dimenzije u bilo kom trenutku mijenja vašu torbu, novčanik, etui za laptop, mobitel, džepove. Uz njega i na plaži u kupaćim gaćama izgledate spremno i za najveće poslovne poduhvate, ali i avanture.

Urban Organizer, slobodno ga zovemo pravim imenom i u nas – urbani organizator tvrtke Urban EDC Supply će vam omogućiti da sve svoje dnevne potrepštine organizirate u jednom robusnom stilu. Vizualno, i dizajnerski, stvoren je za muškarca, a funkcionalno za pravog muškarca.

Tu je džepić za olovku, nožić i ručnu svjetiljku, dakle nema straha ako zalutate na neku napuštenu plažu. Usred noći. Veliki glavni džep je namijenjen za telefon, tablet ili laptop. Stražnji džepovi pak su namijenjeni za kartice, keš.

Urban Organizer dolazi u četiri boje Natural, Coffe, Tobaco i Midnight Black. Radi se o kvalitetnoj i izdržljivoj koži, voštanom premazu za sjaj i izdržljivost te kopčama od mesinga koje već na prvi pogled ukazuju na robustan dodatak svakodnevici.