PREPD PACK: Ručajte sa stilom, kao pravi gentleman

Nosite li ručak sa sobom na posao? Vrijeme je da počnete, ali u gentlemanskom stilu!

Puno je razloga zašto biste trebali ponijeti ručak na posao, ali nećemo vam mi pričati o financijskoj uštedi, zdravlju i većem izboru nego što ga ima pekara preko puta ulice. Mi ćemo pričati o stilu. Ukoliko želite pojesti ručak sa stilom, kao pravi gentleman, Prepd pack bi vam se mogao svidjeti.

Što je zapravo Prepd pack

Koncept Prepd Pack osmišljen je u siječnju prošle godine. Sastoji se od jednostavne kutije, izrađene od vrhunskog materijala, dovoljno čvrste da je možete nositi u torbi za laptop, a da pritom ne ugrozite tehniku koju nosite. Glavna posebnost je funkcionalnost, a ona se očituje u modularnim kutijama za hranu. Kutije za hranu različitih su dimenzija, ali opet pažljivo proračunatih. Doslovno ih možete slagati kao Lego kockice, bilo da ih slažete u Prepd kutiju ili u frižider, s obrocima za narednih tjedan dana. Tu su i posebne, male kutijice za umak. Kutije za hranu ne sadrže BPA, možete ih prati u perilici i ono najvažnije, imaju poklopce koji ne propuštaju tekućinu (ostatak sadržaja torbe je u potpunosti siguran). Uz modularne kutije za hranu, u Prepd packu, naći će se i pribor za jelo, te prostirka. Zapravo, apsolutno sve što vam je potrebno za kulturan ručak, gdje god ručati htjeli.

Prepd

Nisu to samo kutije, tu je i aplikacija s idejama

Prepd pack i sadržaj kutije samo su jedan dio priče. Tu je i Prepd aplikacija koja ih prati. Pomoću aplikacije možete planirati obroke i do tjedan dana unaprijed. Prema informacijama na stranici, možete pripremiti obroke za cijeli tjedan u ne više od sat vremena. Nije to loša ideja, čak i za redovito planiranje što će se kuhati kroz tjedan. A kreira, također, i šoping listu namirnica. Osim postojećih recepata u aplikaciji, možete dodavati i vlastite, te ih dijeliti s drugim korisnicima. Kroz aplikaciju možete pratiti i unos kalorija, te ju povezati s Health Kit on iOS. Iako je aplikacija dostupna i za Android uređaje, zasad za njih nije dostupno povezivanje s aplikacijom koja prati fitness i prehrambene podatke.

PrepdPrepd pack je eko-friendly, jer osim što nećete svakodnevno bacati iskorištenu ambalažu u kojoj vam stiže gablec, svi materijali koji se koriste u njegovoj izradi su od recikliranih materijala visoke kvalitete. Nekoliko je varijacija Prepd packa koji možete nabaviti, a cijene se kreću od 70 dolara na više, ovisno o tome koliko kutija za hranu vam treba. Više informacija pronađite ovdje.