NEPROCJENJIVO Vaše osobno iMAX kućno kino

Stvar je toliko nova, rijetka i skupa da su na cijelome svijetu osposobili tek dva pokazna iMAX kućna kina.

Prilično sam siguran da vam je dosadašnje vrhunsko iskustvo uživanja u odličnom filmu bilo onda kad ste posjetili iMAX kino i to, naravno u krugu obitelji ili najbližih prijatelja.

Da. Svi volimo odlaziti u kina, ponajviše u ljetnim mjesecima jer su klimatizirana, jer smo nekako slobodniji od poslovnih obveza i jer se dosta zabavnih blockbustera tempira nekako preko ljeta.

Ponekad pak bi išli u kinu, ali nam ne odgovara sva ona gužva i htjeli bi to iskustvo nekako provesti u privatnoj atmosferi. Jedan od načina je da zakupite sva sjedala dvorane za željenu projekciju i pozovete samo one s kojima želite podijeliti to iskustvo. I to je daleko jeftinije rješenje.

iMAX kućno kino

Drugo rješenje, dostupno od nedavno, je da se opremite vlastitim iMAX kućnim kinom. Stvar je toliko nova, rijetka i skupa da su na cijelom svijetu osposobili tek dva pokazna kina i to u Šangaju i Hainanu u Kini, dok uskoro dolaze u Toronto, Los Angeles i, naravno, New York.

NEPROCJENJIVO Vaše osobno iMAX kućno kino

Ukoliko se odlučite u ovu neprocjenjivo skupu investiciju, na raspolaganju imate dva modela kina, točnije layouta – Platinum i Palais. Najbolja stvar kod obje izvedbe je naravno ekran koji se prostire od poda pa sve do stropa te od zida do zida što vam, htjeli vi to ili ne, nudi ultimativno audiovizualno iskustvo u vlastitom domu. Zvučna kulisa je dizajnirana upravo za kina, tako da nema razlike između ovog kućnog i onog ne kućnog iMAX kina.

Naravno, projektori su 4K 2D/3D, komada dva, tako da kvaliteta projekcije obara s nogu, no ipak, rekli bi nedovoljna za ovaj video.

Osim kina, na raspolaganju vam je i multimedijski sustav sa HR televizorom, Blu-ray, DVD, CD, setup za gaming i, pazi sad, karaoke. Jer ipak ovo iMAX kućno kino potječe iz Japana i Kine gdje su karaoke jedan od neizbježnih formata zabave.

Kad pak potrošite iznimno veliku količinu novaca za iMAX kućno kino očekujete i podršku na nivou. Naravno podrška, zajedno sa monitoringom ispravnosti rada je tu 24/7.

NEPROCJENJIVO Vaše osobno iMAX kućno kino