ZLO PASIVNOG PUŠENJA Usred noći došla vatrogascima s napušenim rakunom

Pušači uglavnom uvelike umanjuju štetnost pasivnog pušenja, jer kao 'ne može ti to smetati'. Ali kada vide djelovanje 'sekundarnog dima' marihuane na druge ljude ili na kućne ljubimce, ubrzo shvate o čemu govore liječnici.

Vatrgosaci iz Indiane objavili su da im je oko 2 ujutro na vrata pokucala prilično usplahirena žena koja je u rukama donijela dosta neobični problem – rakuna napušenog k’o stoka.

“Toliko je puta pritisnula zvonce na vratima vatrogasne postrojbe da su vatrogasci bili sigurni da se vani događa nešto jako loše”, rekao je za WTHR-TV zapovjednik vatrogasne uprave Mike Pruitt.

Žena je vatrogascima pokazala svog rakuna i objasnila da je u velikim problemima.

“Rakun se napušio previše trave”, tvitali su vatrogasci. “Da, to se dogodilo. Ma koliko voljeli životinje, nismo mogli puno toga učiniti.”

Pruitt kaže da je žena rekla vatrogascima da je rakun bio “previše” izložen “nečijoj” marihuani.

Rekao je da su vatrogasci mogli “vidjeti da je rakun letargičan i da ima sve one simptome koje obično vidimo na osobi koja je popušila previše marihuane”.

Pruitt je dodao da nisu mogli ništa napraviti, samo čekati da marihuana prestane djelovati.

“Nije bilo puno toga što smo mogli učiniti, ali smo znali da će mu trebati nešto vremena da dođe k sebi”, rekao je za WRTV.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.