NAKON SAMO JEDNOG IZLASKA Poslala mu 65.000 poruka u kojima tvrdi da nije luda, samo zaljubljena

Ovo je krajnja noćna mora iz dating aplikacije. Kažeš da ti se sviđa, nađete se jedan jedini put i postaneš meta nemilosrdnog i potpuno bizarnog zlostavljanja.

To se dogodilo frajeru u Arizoni koji je prošlog ljeta napravio grešku i susreo se s 31-godišnjom Jacqueline Ades.

Nakon što ga je nekoliko mjeseci progonila, Ades je napokon uhićena pod optužbama za prijetnju, zastrašivanje, uhođenje i uznemiravanje. Policija kaže kako je više puta dolazila pred i u njegovu kuću, a slala mu je čak 500 poruka dnevno i, naravno, prijetila da će ga ubiti.

Nevolja je započela prošlog ljeta kad je čovjek pozvao policiju zbog Ades koja je satima sjedila u vozilu ispred njegove kuće. Nazvao je ponovno u prosincu i treći put u travnju, kada je bio izvan zemlje. Rekao je policiji da je vidio Ades u svojoj kući na nadzornoj kameri, a policajci su je također vidjeli kad su došli. Bila je u kadi.

Policija ju je uhitila zbog provale. Nakon što je puštena, pokazuje sudski spis, Ades je postala nasilnija u svojim porukama. Između 65.000 poslanih poruka bilo je puno ovakvih:

“… ne pokušavaj me nikad napustiti… ubit ću te… ne želim biti ubojica”

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Oh, što bih radila s tvojom krvi! Okupala bih se u njoj”[/perfectpullquote]

U jednoj od poruka Ades se opisuje kao “novi Hitler”.

Unatoč samo jednom susretu, Ades je priznala da je uhodila čovjeka jer ga je jako voljela i da ga nije željela izgubiti. Također je rekla da zna da su njezine izjave “lude”.

“On je moja srodna duša. Toliko ga volim”, rekla je Ades u razgovoru iz zatvora, iz kojeg je jasno da nije baš sasvim svoja. “Samo ga želim jako voljeti, to je sve. I ako mu se to ne sviđa, onda idem kući i voljet ću svog bivšeg dečka”.

Sada odjednom ideja izlaska u kafić i nije tako odbojna, zar ne?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.