Olivina Men Bourbon Cedar i mirišite kao moderni džentlmen

Olivina Men Bourbon Cedar nije samo još jedan muški dezodorans. On je puno toga više. Dezodorans je to koji će vas osvježiti, ugodno namirisati, a s druge strane neće vam začepiti pore. A svi dobro znamo da do takvog dezodoransa nije lako doći.

Što se samog mirisa tie mislim da ne treba previše opisivanja osim onoga što je u naslovu. Spomenimo samo da je ovo doista izvanredna kolekcija prirodnih sastojaka, bez famoznog aluminija, kojeg pronalazimo u mnogim proizvodima te kategorije.

Osim što je u potpunosti baziran na prirodnim sastojcima, dezodorans je pogodan i za vegane te za sve oni koji promoviraju proizvodnju bez nanošenja štete životnijima i svim živućim organizmima, osim smreke, cedrovine i bazge.

Osim što ćete kroz cijeli dan mirisati kao sama majka priroda, organska borovica i bazga dodaju prijeko potrebnu vlažnost vašoj koži tako da će ona biti uvijek suha, a hidratizirana i zdrava. Ovo je odlična alternativa svim onim kozmetičkim proizvodima koje nalazimo po prodajnim centrima, a koji će vam, uz već dosadne mirise, u najmanju ruku, ostavljati mrlje na odjeći.