KAKAV GOSPODIN! Pravi Borat pomaže turistima koji su uhićeni jer su nosili mankini

Sacha Baron Cohen šokirao je, ali i pošteno nasmijao publiku kada se u svojoj najboljoj komediji Boratu iz 2006. pojavio u sada već ozloglašenom 'mankiniju'.

No, kada se skupina od šest čeških turista nedavno pojavila u neonsko-zelenim “kupaćim kostima” u Astani, glavnom gradu Kazahstana, lokalnoj policiji to uopće nije bilo nimalo zabavano. Ne samo da su uhićeni zbog “manjeg huliganizma”, već je svaki kažnjen sa po 68 dolara kazne.

Priča je nekako dospjela i do Borata Veličanstvenog, koji je odmah ponudio da će platiti sve kazne koje je ispisala policija. Kakva velikodušna gesta!

To my Czech mates who were arrested. Send me your details and proof that it was you, and I'll pay your fine. arrestedforwearingyourmankini@gmail.comhttp://www.bbc.com/news/blogs-trending-41982339

Gepostet von Sacha Baron Cohen am Montag, 20. November 2017

Mojim češkim frendovima koji su uhićeni, napisao je Baron Cohen. Pošaljite mi svoje podatke i dokaz da ste to baš vi, i platit ću vašu kaznu.

Za tu je potrebu čak otvorio i email adresu: arrestedforwearingyourmankini@gmail.com

Lijepo je znati da Borati jedni drugima uvijek čuvaju leđa.

Inače Borat – ili preciznije: Borat: Učenje o Amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan, bio je veliki hit posvuda – osim u Kazahstanu, navodnoj domovini Cohenovog nes(p)retnog alter-ega.

Zemlja je zabranila Cohenu da koristi njihovu .kz domenu, zaprijetila mu tužbama i čak razmišljala da potpuno zabrani prikazivanje filma u Kazahstanu.

No, u godinama koje su uslijedile, Kazahstan se naizgled zagrijao za film. Godine 2012. tadašnji ministar vanjskih poslova zemlje izjavio je da je “zahvalan” Cohenu jer je pomogao u navodno desetostrukom povećanju turizma. A sudeći po najnovijem incidentu, turisti u mankinijima i dalje hrle u tu zemlju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.