NIKAD KRAJA Vlatko Štampar, nakon 2 rasprodane godine, najavljuje veliki nastup karijere

Vlatko je nikad pronađeno utjelovljenje suludih misli koje svatko od nas pomišlja u dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere, Stand up comedy special pod nazivom ‘Fala kaj ste došli’, koji će se održati 22.9.2018. u KD Vatroslav Lisinski.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegovog humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao:

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se 2 sata.  Ništa više, ništa manje.[/perfectpullquote]

Za nastup karijere prodaja ulaznica već je započela preko koje će već sada osigurati oni željni Vlatkovih najboljih i najdražih fora iz svakog showa – Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, nazovimo to “šlag” na 10 godina rada, sve pomno upakirano u jednu žestoku stand up comedy.

Tko je Vlatko Štampar?

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”.

Osim u Mađarskoj.

U dosadašnjoj karijeri Vlatko ima 3 različita stand up comedy show-a u trajanju od 120 minunat – Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, čiji nastupi su najčešće rasprodani sa željom onih koji do svojeg mjesta nisu uspjeli, za novim ponovljenim datumima nastupa.

Kao predokus jesenjeg velikog showa Vlatka ćete moći ‘doživjeti’ u sklopu Lajnap comedy tjedna koji će se u klubu Sax održati od 4. do 6. lipnja 2018.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.