DEATH WISH COFFEE najjača je kava koju ste ikad probali, u protivnom vraćaju novac

U jedno standardnoj šalici Death Wish kave nalazi se i preko 200% više kofeina nego se nalazi u običnoj kavi koju pijemo. Jedan razlog tome je i to što za prženje kave Death Wish koristi robusta zrnje umjesto arabica zrnja.

Sama tvrtka smještena je u državi New York te vam garantira povrat novaca ako njihova kava nije najjača kava koju ste ikad popili. Osim kave u zrnu tvrtka proizvodi i kapsule za jednokratno punjenje kave.

death_wish_lifestyle-19

Sama tvrtka je postala popularna nedavnim povećanjem konzumiranja kave, a ponajviše od strane mlade hipster generacije. Opasna količina kofeina u kavi te pametne marketinške tehnike samo su šlag na torti uspjeha ovog proizvoda.

Da bi dobi potpuni efekt i snagu ove kava, konzument se mora držati strogih pravila pripreme Death Wish kave. Receptura je slijedeća: 2,5 velikih žlica fino mljeveni zrnaca kave ukuhati u 117 mililitara vode. To je to. Naravno napomena da je ovo kava samo za one koji imau razvijenu veću toleranciju prema kofeinu i naravno osobama koje nemaju problema sa srcem.

Svejedno ću naručit jednu. Za ekipu.

death_wish_lifestyle-12