JESTE LI OSLIKANI? Ispada da su muškarci s tetovažama privlačniji ženama

Sa sve više tetoviranih ljudi nije preveliko iznenađenje da i muškarci i žene vole one si ukrašeni body artom. Prema istraživanju koje je nedavno provela dating aplikacija Type, dvije trećine žena privlače muškarci s tetovažama.

“Iznenađeni smo koliko su jaki trendovi kada je riječ o tetovažama. Tako mnogi naši korisnici traže nekoga s malo body arta – očito je to nešto što uzbuđuje i muškarce i žene”, kaže Benno Spencer, izvršni direktor tvrtke Type.

Naime, 64 posto ispitanica izjavilo je da preferiraju tetovirane muškarce. A udruženje STAPAW (Support Tattoos and Piercings at Work), procjenjuje da je tetovirano 38% odraslih Kanađana.

No, iako mnoge žene vole muškarce s malo tinte pod kožom, mogu biti vrlo kritične kada je riječ o samom crtežu i mjestu tijela na kojem se nalazi. Tema na Redditu je to pokazala, ali također i malo razjasnila zašto žene žene vole, odnosno ne vole tetovirane muškarce:

Moraju biti kvalitetne

“Čak i ako je svaka pojedina tetovaža pristojna, još uvijek ne volim više od 3-4 nepovezane i očito neplanirane tetovaže. Kao, tema ili zajednički nazivnik su OK. Ali ako imate slučajne mrlje na leđima, ruci, nozi, prsima itd. bez obzira na sve, počinje izgledati neuredno. S druge strane, vrlo dobro isplanirana i jedinstvena zbirka veliki je plus”.

“Dobre. Kvalitetne. Uživam gledati talentiranu umjetnost na bilo kome. Ali, ako izgledaš kao dijete koje je napadnuto pištoljem s naljepnicama i zaglavilo je u borbi s markerima, vjerojatno ću vas ismijavati”.

“Volim ih kada su lijepo napravljene, originalne, neobične i ukusno smještene po tijelu / pohvaljujem takve”.

“Poznajem tonu tetoviranih ljudi, ali samo neki od njih su izvanredno seksi zbog svojih tetovaža. Meni taj dečko već mora biti seksi, a onda će tetovaže to samo još pojačati samo ako nisu traljave, inače će tetovaže smanjiti koliko je seksi. Sve je to vrlo subjektivno”.

Što više to bolje

“Čak mi se sviđaju i loše tetovaže sve dok ih ima toliko kao da je u oklopu”.

“Da, više je bolje! Uvijek sam mislila da su tetovaže super seksi na muškarcu, otkada sam bila premlada da sama imam tetovažu. Možda me samo općenito privlače tetovaže, jer sada i sama imam dosta”.

Nekima su odbojne

“Nekada sam radila u vodenom parku; Vidjela sam toliko loših tetovaža da me je to stvarno odbilo od tetoviranja općenito”.

“Meni tetovaže uopće nisu atraktivne, ali nikada ne bih odbila nekoga samo zato što je tetoviran”.

“Iskreno, više me privlače dečki bez tetovaža, jer ako prvo primijetim tetovaže, nešto nije u redu”.

“Mogu ih cijeniti na drugim muškarcima, ali ne i na muškarcima s kojima izlazim”.

[poll id=”2″]

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.