10 ATRAKTIVNIH i damama privlačnih, dobrih navika s kojima morate krenuti istog trenutka

Gospodo, deset dobrih navika koje možete prihvatiti i zbog kojih će se dame okretati za vama.

Iako vrlo često razmišljamo da smo prepuni loših navika, štoviše i okolina nam ponekad suflira tu činjenicu, nije sve tako crno.

Imamo mi, muškarci, puno dobrih navika koje ponekad mogu zasijeniti one loše.

Neke su skrivene i samo ih je potrebno pronaći. Neke uspješno već koristimo.

U nastavku vam otkrivamo deset dobrih navika koje bi mogli početi raditi istog trenutka. Vjerujte nam na riječ, djevojke oko vas će ih više nego primijetiti. I adekvatno nagraditi.

Usporite

Kako ste uvijek u pokretu i kako se karijera i sve oko vas razvija, tako je i vaš tempo sve brži. Brže funkcionirate, brže rješavate probleme, sastanci su vam sve kraći i češći, a na potrebne lokacije dolazite uvijek nekoliko minuta prije.

Sve je to super, osim što djevojke ponekad više vole kada hodate malo sporije. Stoga kad, van poslovnih obveza, šećete gradom, usporite. Usporite dovoljno brzo da izgleda kao da negdje morate doći, a li dovoljno sporo da djevojke mogu razgovarati s vama.

Otkrijte i naglasite vaš prirodni miris

Drugim riječima otkrijte s kojom kombinacijom vašeg prirodnog mirisa vaš feromoni funkcioniraju savršeno ostavljajući pozitivan dojam na slučajne i namjerne prolaznice u vašem životu.

Gospodo, morate mirisati fino, a vaš prirodni miris igra glavnu ulogu. Povedite nekog istančana mirisa u šoping sljedeće kolonjske vode. Provedite neko vrijeme u šopingu i otkrijte koji miris savršeno pristaje uz vas. Svakako tražite i mišljenje druge bliske osobe istančanog osjeta mirisa.

Uvijek imajte nešto za raditi

Ne gubite vrijeme. Pronađite hobi koji će vam pomoći u izgradnji muškarca u vama. Uvijek napredujte, uvijek učite nešto novo. Djevojke vole kada se muškarac stalno nadograđuje, unaprjeđuje, postaje sve bolji i napredniji model samoga sebe. Imajte hobije, pokazujte interese.

Ne mijenjajte, popravljajte

Stvari se lome, stvari se kvare. Stvari su svuda oko nas. Najlakše, najjednostavnije, najbrže i naravno najefikasnije što možete učini je to pokvareno zamijeniti novim. No, to možete i popraviti, uštedjeti pokoju kunu.

Što mislite, koja je opcija djevojkama privlačnija?

Odgovor je jednostavan, zar ne? Ne samo što vam dugoročno opcija da sami popravljate neke stvari štedi novac, već djevojke vide da ste vi muškarac koji sam rješava probleme i nije mu problem zasukati rukave.

Pridržite ta vrata

Maniri, bonton, pravila lijepog ponašanja. Niste samo muškarac, već ste i gospodin. Damama uvije, ali uvijek otvorite i pridržite vrata. Kavalirska je to navika koja nikada neće zastarjeti. Vjerujte nam gospodo na riječ da se još uvijek nije rodio taj hipster, taj borac za ravnopravnost spolova koji će ovu finu naviku proglasiti neželjenom ili neprimjerenom.

Ne kasnite

Ne kasnite. Jednostavno, ne kasnite. Budite uvijek na vrijeme. Jer ona zna da kada vi stižete na vrijeme ili nešto prije nje, da poštujete njezino vrijeme, da je čekate. Činite je poželjnom. Činite je onom koju se čeka. Sve je dalje jasno.

Trenirajte progresivno

Prvi put ste u teretani i sve je prepuno krasnih djevojaka. I to nije slučajnost. Vaš vam trener napisano objasni ukupni proces treniranja, a svaki je početak, uglavnom, u vašoj glavi ponižavajući.

No, sjednite, stanite rame uz rame svih te krenite s najlakšim vježbama. Tijekom dolazaka napredujte polako na teže vježbe. Djevojka oko vas primijetit će svaki vaš napredak, ali primijetit će još nešto, a to je disciplina i sistematski napredak. Strpljenje.

Jedite zdravo

Ali ovaj puta povod tome nije zato da bi bili zdravi. Jedite zdravo, pravilno, pravovremeno kako bi djevojke oko vas primijetile da se znate pravilno i zdravo hraniti. Bitna je to navika u životu. To je još nešto što djevojke primjećuju i vide na nama, a da o tome pojma nismo imali

Dnevni budget

Kad djevojka vidi da na dnevnom nivou uspješno vladate vlastitim budgetom i to naravno s pozitivnim ishodom onda će znati da se vrlo vjerojatno radi o muškarcu čiji je poslovno-financijski dio života doveden u red.

Ne mora ona brinuti o tom segmentu života. Na vama je samo da ga konstantno unaprjeđujete i naravno budete joj povremeno zahvalni na tome što je uz vas.

Uvijek imajte priču za ispričati

Storytelling, gospodo, u stvarnom životu. Uvijek imajte o čemu pričati i pritom pričajte glatko. Usporite u pričanju dobrih priča.

Uskladite brzinu vašeg govora s brzinom proizvodnje informacija u mozgu te time izbjegnite nepotrebne stanke te -um… ili -hmmm… ili -ovogaaa… kako se ono zove -uh…

Iritantno, zar ne?

Trenirajte svakodnevno, počevši od ovog trenutka, a da budete što bolji pripovjedač vaše životne priče.

I za kraj evo jedan savjet kojeg morate početi primjenjivati i to svakodnevno. Riješavajte ljubomore i posesivnosti.

Uglavnom gospodo ne mrzite. Ne mrzite svakog pojedinog muškarca koji si je uzeo za pravo razgovarati s vašim djevojkom. Nemojte razmišljati toliko o njemu. Ne gledajte na njegovu facu kao savršenu loptu za igranje akrobatskog nogometa.

Ljubomora je nešto što vam neće sakriti ni najbolje usklađeni prirodni miris prepun vaših feromona.

Ljubomora je nešto što dame uopće ne vole.

No, morate je imati. To je još jedna od neobjašnjivih situacija i navika koje moramo jednostavno prihvaviti u našim muškim životima kao takve.

Dakle, male količine ljubomore, s još mrvice jedva primjetnog sažalijevanja je nešto što dame, iako u globalu ne vole, uvijek zavole.

Potajno, zahtijevaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.