Jennifer Lawrence čvrsto drži prvo mjesto najseksepilnijih glumica današnjice, kaže Pornhub

Od ostalog izdvajamo školarke, bestijalnost i gay romanse.

U nedjelju navečer bila je upriličena još jedna dodjela nagrada Oscar, i vrlo ste vjerojatno popratili cijelu ceremoniju, ako ne, barem ste škicnuli tko je što dobio.

U narednih nekoliko redaka pozabavit ćemo se jednom drugom tematikom, a vezanom uz dodjelu nagrada.

Prateća pornografija. Sverastuća, sveobuhvatna i sve traženija svjetska digitalna industrija.

Pornhub kao jedan od vodećih web servisa ove industrije u nedjelju navečer, a uoči dodjele Oscara, zabilježio je pad posjećenosti od čak 7%. No, ono što je zanimljivo je da je paralelno s padom primijećen porast pretrage specifičnih pojmova vezanih uz dodjelu Oscara, a objavili su to u posljednjem statističkom izvješću.

Mnogi su gledatelji i posjetitelji Pornhuba tako dobivali prigodne inspiracije i ideje za predstojeću večernju zabavu. Solo ili s partnerom.

Najtraženiji termin prije svega bio je Oscar s porastom od čak 1229%. Iza njega je nekim čudom slijedio termin award s 338% rasta, da bi se nakon toga redali pojmovi vezani u poznate filmove, slavne glumice i glumce s ovogodišnje dodjele.

Najtraženiji filmski naslov tako je bio Ladybird, a vjerojatno zbog srednjoškolke, katolkinje kao glavne protagonistice filma. The shape of Water na drugom je mjestu, što pak bi moglo govoriti da je bestijalnost uvijek bila traženija tema među posjetiteljima tog portala, a na trećem je mjestu romantična sladunjava gay romansa Call Me By Your Name.

Kod glumica najtraženija je bila Jennifer Lawrence, čija seksualnost je uvijek bila određena socijalna opsesija (a koja se zna i zabaviti na takvim dodjelama), zatim Tiffany Haddish, Margot Robbie, Emma Watson, ali i Jodie Foster, no ono što pomalo iznenađuje je veliki porast interesa za stand up komičarom i glumcem Kumailom Nanjianiem.

Hvala Akademiji na svemu.

Foto: Gage Skidmore

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.