HOUSE 99 Nova je modna linija nogometne ikone Davida Beckhama

Bivša nogometna zvijezda i modna ikona David Beckham kreće u novi biznis s linijom proizvoda za muškarce.

David nas poziva u svoj grooming klub, odnosno svoju kuću. Prilično smo uvjereni da to nije otvoreni poziv u njegovu 6 milijuna funti vrijednu vilu u Oxfordshireu već nas želi upoznati s novom linijom proizvoda za muškarce koje je pokrenuo u suradnji sa L’Oréal Luxe, a nosi naziv House 99.

Definirali smo dio naziva House, no što predstavlja 99? Svaki ljubitelj nogometa i ove ikone to bi trebao znati. Mi to nismo pa smo se morali podsjetiti. Naime, 1999. godine David je oženio Spice Girls djevojku Victoriju, dobio dijete te osvoji tri prvenstva s Manchester Unitedom u jednoj godini, a za koji je tada igrao. Sasvim dovoljno da se 99 nađe u imenu njegovog novog brenda.

Linija proizvoda House 99 sadržavat će 13 proizvoda za njegu kose, kože i brade, ali i proizvoda za njegu tetovaža. Manje više sve očekivani proizvodi, no posebni bi naglasak dali na balzame za bradu koji će se također naći na policama.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”David Beckham” link=”” color=”” class=”” size=””]Uzbuđen sam što konačno mogu House 99 podijeliti sa svima na svijetu. Za mene grooming nije samo kako izgledaš, već i kako se osjećaš. Stvar je u tome da nam bude udobno, da isprobavamo nove stvari i da istančamo svoj novi izgled. Kreirao sam House 99 da muškarce prvenstveno inspiriram, ali i da ima ponudim prave proizvode za eksperimentiranja te da se pritom osjećaju sigurni u sebe. House 99 je ovdje da podrži muškarce, da im ponudi novi alat za kreiranje izgleda kakvog god žele. Dobro došli u kuću.[/perfectpullquote]