H2O Ninja ili kako izgledati kao Snorkijevac

Pokušali smo ovaj proizvod prikazati u skladu s njegovim nazivom - H2O Ninja, međutim prva asocijacija, koja nam je pala na pamet, bio je crtić Snorkijevci (prikazivao se jako davno i ne očekujemo da ga se sjetite). Svejedno, ova maska za ronjenje ima svojih prednosti.

Pa, pogledajmo po čemu je H2O Ninja posebna u odnosu na druge maske za ronjenje. Radi se o maski za ronjenje na dah i nije predviđena za ronjenje na više od tri metra dubine. U odnosu na klasične maske, koristeći H2O Ninja masku, disati možete na nos i na usta, kao što to radite i na kopnu. Obzirom na dizajn, maska prekriva cijelo lice, čime je i kut gledanja širi za čak 180 stupnjeva. Tehnologija Dry Top zaustavlja prodor vode kroz dihalicu u masku, a za čak 50 posto smanjeno je i zamagljivanje maske. 

www.lumberjac.com

H2O Ninja ne zadržava zrak

Iako se na prvi pogled tako čini, i iako bi to lako pomislili zbog riječi ninja u nazivu, ova maska ne zadržava zrak. Prilikom zarona trebat ćete udahnuti punim plućima, te kad ostanete bez zraka trebat ćete izroniti barem do te mjere da kroz dihalicu možete udahnuti novi zrak. Koliko dugo ćete ostati pod vodom ovisi isključivo o kapacitetu vaših pluća. Ipak, u odnosu na klasične maske, prednost H2O Ninja maske je ta da nećete trebati pridržavati dihalicu ustima, niti ćete kroz nju ulaziti voda. Početnicima će to svakako olakšati prva ronilačka iskustva, a i onima naprednijima jer ćete se moći fokusirati više na doživljaj, nego na tehniku.

H2O Ninja

Pričvrsti GoPro i uživaj

Sama H2O Ninja maska, kao i njena dihalica ima višestruku praktičnost i korisnost. Već smo objasnili njene prednosti u odnosu na klasične maske, no tu je još jedna. H2O Ninja dolazi i s već namontiranom GoPro kamerom na dihalici. Osim u zanimljivom video uratku, uživat ćete i sa slobodnim rukama dok ronite. Za kraj, bilo da želite roniti kao ninja ili kao Snorkijevac, ukoliko želite baš ovu masku za ronjenje, trebat ćete izdvojiti od 145 do 165 dolara (ovisno o tome kupujete li i GoPro kameru), te još nešto baksa i za poštarinu. Više informacija na H2ONinjaMask.

H2O Ninja