OMEGA SPEEDMASTER PORSCHE CLUB OF AMERICA Za gospodina istančana ukusa i neskromnih želja

Prije nego što je postao poznat kao Moonwatch, Speedmaster je bio poznat kroz njegovu čestu uporabu kao sat ze mjerenje prolaznosti krugova, što pak mu je osiguravala kvalitetna i precizna mehanika koja se i danas krije unutar ovog sata.

Povodom tog su se razloga, a da bi dostojno proslavili baštinu, u Omegi odlučili na suradnji s Porscheom te proizvodnju ograničene i, možemo slobodno unaprijed reći, već legendarne serije satova – Omega Speedmaster Porsche Club of America Watch.

Kućište je radijusa 44.25 milimetara te je izrađeno od polirane i brušene sive keramike koja pak namjerno podsjeća na disk pločice kočionog sustava visokih performansi. Dodatni naglasak na agresivnost i osjećaja brzine na ovom satu daju i žuti detalji.

Brojčanik je izrađen od visokokvalitetnog titana, koji je svojevrsna referenca na Mjesec, ali i ispušni sustav model 911 turbo. Pokretački mehanizam Calibre 9300 pak je vidljiv ispod PCA logotipa na staklu od kristala safira na stražnjoj strani sata.

Sat dolazi sa sivim kožnim remenom s kontrastnim žutim šavovima te mikro perforacijama koje otkrivaju žutu gumenu oblogu s unutarnje strane remena.

Model Omega Speedmaster Porsche Club of America proizvesti će se u svega 99 primjeraka.