BEEFERIZACIJA Grilajte ove sezone samo SAVRŠENI STEAK

Grill mode: ON.

Razlika pripreme i okusa između našeg nedavnog pokućnog steaka i onog kojeg dobijemo u boljim, ali danas već i prosječnim, steak restoranima može se svesti na svega tri točke.

Prvo je što nismo odabrali idealno meso za steak, odlučili malo uštedjeti, ali ne ide to tako, drugo je što grill pećnica ne postižu dovoljno visoke temperature da bi se pokrenula savršena termička obrada mesa, a i samo karameliziranje odreska u vlastitim sokovima, te treće nemamo još dovoljno bogat pedigre. Treba poraditi na tome.

Iz Njemačke nam dolazi Beefer i nazvali smo ga pedigre booster. Ručno je to rađeni grill iz najkvalitetnijih materijala, a koji razvija visoke temperature potrebne za tu savršenu i brzu pripremu odreska.  Temperature dostižu i preko 800°C što pak jamči da će karamelizacija mesine proteći u najboljem mogućem redu, gdje karamelizranje lagane hrustljave korcice traje svega desetak sekundi.

Ovo je plinski grill, tako da nema straha da će vam trošiti struje poput iznadprosječnih rigova za miniranje kriptovaluta.

I naravno sav onaj fini sok što pršti i kaplje prilikom pripreme odreska se sakuplja na najnižem pladnju, a kako bi kasnije imali idealnu i savršenu bazu za umak.

Kompletni se grill vrlo lako rastavlja i može se prati u perilici suđa. Savršeno.

Gospodo, ako se uz Beefer ovi manekeni mogu tek pincetom za akvarij olako primiti kreacije odreska, onda to mogu svi, pa i mi. I naše supruge koje se, za razliku od nas, sve slabije snalaze u kuhinji.

Uglavnom, Beefer je onaj sastavni dio man cavea današnjeg gospodina koji je uvijek nekako nedostajao – kompaktno i mobilno mjestašće za savršeno grilanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.