Grčka stančina

stancica

Arhitektonski studio Stirixis Exclusive, odnosno ekipa iz tog studija, projektirala je ovu stančinu u najskupljem Atenskom kvartu – Kifisiji. Stančina se sastoji od 2 etaže, a adaptacija postojećeg stanja trajala je 5 mjeseci. Cilj projekta je bio modernizirati postojeći  interijer, ali sa jakom poveznicom prema okolini i mjestu u kojoj se nalazi.

Stančina je izvedena moderno i vrlo jednostavno sa bijelom bojom kao dominantnom u koju je savršeno uklopljen spektar nijansi smeđe boje – od tamno smeđih i oker nijansi, do raznih drvnih dekora koji u interijer donose prirodnost. Interesantan je izbor ploča za stolove, a odlična ideja su pregradne plohe od smeđeg stakla. Svi komadi namještaja su pomno izabrani iz kolekcija tvrtke Casa di Patsi.

Raspored prostorija je, recimo postavljen klasično – u donjoj etaži prostorije dnevne zone, a na katu prostorije noćne zone.

Jednostavno, elegantno, nenametljivo, prekrasno!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pagePin on PinterestDigg thisShare on RedditShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page