GLUPAVE IZJAVE ‘Muškarci trebaju pustiti bradu da bude jasno da nisu žene’

Muškarci bez brade su kao žene te izazivaju 'nepristojne' misli drugih muškaraca.

Jedan je turski propovjednik nedavno šokirao dio javnosti stupidnom izjavom kako bi muškarci trebali pustiti i održavati bradu, a kako bi, pazite sad ovo, drugima pokazali da nisu žene.

Islamski je tako vjerski govornik Murat Bayaral na televiziji prozvao i napao sve muškarce bez brade.

“Muškarci bi trebali pustiti bradu, jedan je to od dva dijela tijela koji razlikuje muškarca od žene. Na primjer, ako pogledate iz određene udaljenost čovjeka s dugom kosom, pomislit ćete da je, ako nema brade, žena. Jer danas se muškarci i žene slično odijevaju. Bože sačuvaj. Možda bi vas čak mogle opsjednuti nedolične misli”, rekao je to pred televizijskim kamerama.

Sve se to počelo događati koncem protekle godine kada je Turski predsjednik Erdogan doveo jednu modernu Tursku na niske grane sa svojom novom inačicom islamskog nacionalizma.

Od samog osnutka moderne Turske 1923. godine, riječ “sekularizam” utemeljena je u ustavu Turske. Međutim Erdogan sve više inzistira da religija (Islam) postane dio javnog života.

Tijekom proteklih godina nastavni predmeti koji su učili evoluciju i razvoj ljudske rase kao takve uklonjeni su iz javnih školskih programa, a vlada je dopustila djevojkama da nose šalove za glave u školama, a to je nešto što je bilo u prošlosti zabranjeno.

Dragi bradonje, nemojmo dozvoliti da se tako nešto događa i u našim životima i područjima, a nažalost sve kao da ide u tom smjeru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.