ULJEPŠAJTE BRADU Otkrijte 5 bitnih stvari koje ne želite raditi svojoj bradi

Internet je prepun savjeta o njezi brade, o podrezivanju vrhova, o količini i sastavu kozmetike, more informacija. No, slažemo se u većini s ovih 5 pravila želite li prirodno oblikovanu, bujnu i prije svega zdravu bradu.

Uzeli smo jedan video s potpisom Beardbranda, u kojem Greg Berzinksy nabraja svojih 5 zlatnih pravila koje nikako ne bi radio svojoj 5 godišnjih bradatoj karijeri. Recikliramo taj video i dodajemo još 15 godina iskustva te većim dijelom potvrđujemo spoznaju mlađeg bradatog kolege.

Svakodnevno pranje brade

Osim ako radite u takvim uvjetima gdje vam je neophodno svakodnevno pranje brade, pokušajte to svesti na svaki treći dan. Greg Berzinksy će to onako kao stariji hipster prati svaki drugi dan, mi ipak bolje da to radimo svaki treći dan. Dan rada, dva dana odmora, što se tiče pranja brade. Ulja, balzame, naravno, svakodnevno.

Ne iči spavati s mokrom bradom

Ako smo što u 20 godina nošenja brade saznali, onda je to da brada, kao i svaki drugi dio tijela, zahtjeva svakodnevnu i drugo je da nakon toga ne idete spavati s mokrom bradom.

Jednostavno nije potrebno pričati o razlozima, ali ako već trebamo spomenuti jedan, onda neka to budu sve one muke ujutro pri neuspjelom popravljanju zaležanih brada.

Ne podrezivati vrhove

Apsolutno se slažemo s Gregom. Pokušajte vrhove brade puštati što dulje i ne kratite ih ako poneki strše van. Postoje ulja i balzami za vrhove. Gospodo, “samo malo vrhove” izbacite iz vašeg brijačkog vokabulara. Njegujte, ne režite.

Osim ako ste ona dio bradatog kampa koji prakticira redovito podrezivanje vrhova. Samo naprijed, vaša brada, vaša odgovornost.

Ne zaboraviti na svakodnevnu njegu

Nije bitno da li idete u provod, na posao ili ostajete u kućnom uredu brada zahtjeva svakodnevnu njegu toplom vodom, uljima i balzamima. Namočite je toplom vodom, natopite da se otvore sve one pore na dlakama brade, ugodno je osvježite mirisnim uljem za bradu, pročešljajte i po potrebi finalno oblikujte balzamom.

Ujutro za dobar dan, uvečer za dobar san, sjećate se te stare izreke? Isto to primijenite i na bradu.

Zimi izbjegavati debeli šal

Naravno, ako vam je styling brade na prvom mjestu. Razlog je vrlo jednostavan, Greg će to najbolje opisati u videu, uglavnom brada i šalovi nikad nisu bili najbolji prijatelji. Razmišljajte o maramama.

Uglavnom, uz ovakvu rutinu vaša brada nema razloga ne biti zdrava i na ponos.

Osim, ovog potonjeg bonus savjeta. Pobogu Greg, dozvoljavati 70 i više godišnjim bakicama da ti diraju bradu i pritom se zadovoljno smješkajući graniči s određenim fetišem.

Držimo se one konzervativne – prste sebi ako nemaš posebnu dozvolu.

Eto, pogledjate i Grega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.