GOSPODIN BRADONJA 6 provjerenih prednosti kada se odlučite za bradu

Ovo nisu klasični savjeti ili prilagođeni vodiči koje pronalazite po raznim lifestyle časopisima, ovo su činjenice koje su potvrdili muškarci s bradama i dolaze od muškaraca s bradom. Tekst piše također muškarac s bradom.

  1. Brada skriva godine. I odlične su u tome. Postoji ta neka misterija u životu muškarca, ali mladi muškarci s bradom izgledaju starije, a stariji mlađe.
  2. Zbog brade izgledate ozbiljnije i odraslo. Ako ste mladi muškarac i želite ubrzati svoju krivulju uspjeha, a nalazite se u društvu ljute konkurencije iskusnih i starijih muškaraca, pustite bradu.
  3. Zbog brade ste zdraviji i vjerodostojniji. Kad vidite starijeg muškarca bujne i njegovane brade vrlo vjerojtano pomislite da je zdraviji od muškarca istih godina bez brade i polu-ćelave glave. Isto tako brada širi osjećaj povjerenja, topline. Vidite da većina doktora, psihologa, znanstvenika ima bradu.
  4. Zbog brade izgledate kao vođa. Ljudi vas jednostavno gledaju kao odgovornog i jakog vođu. Vjeruju u vas više nego bez brade. Provjereno.
  5. Odlična je za početak razgovora. Prilazi će vam stranci i jednostavno ćete početi pričati o bradi, kako je njegujete i slično. Dobivat ćete komplimente, ali isto tako kad i vi vidite bradonju osjetiti ćete potrebu razmijeniti pokoju riječ jer…
  6. Zbog brade ste dio zajednice. Bradonje su dio formalne i neformalne zajednice jer imaju jednu zajedničku osobinu. Većina će se bradonja, potpunih stranaca, na bilo koji način pozdraviti na ulici.

Suprotno uvriježenom mišljenju, lako se brijati svaki dan, svaki drugi ili čak jednom tjedno, ali je ipak malo teže, odgovornije i naposljetku ozbiljnije pustiti te njegovati bradu.