SOME DEEP BRADATI SHIT IN THERE U kojim vam sve životnim okolnostima brada može biti od velike važnosti

Priznajte, brade su savršeni kompanjoni. Odlični životni suputnici. Ne samo da nas čine muškarcima, prikrivajući sve one dječje nedostatke na našim licima, recimo nježna kožica neotprna na sve svijetlije od klasične kineske led žarulje snage 1.6 watta, već je u stanju pomoći nam učiniti neke prilično fenomenalne stvari.

U svoj toj fenomenalnosti, spomenuti ćemo četiri realne okolnosti. Spomenuti ćemo bitne te iznimno korisne i praktične okolnosti, situacije ili mogućnosti koje nam omogućava brada.

Upoznavanje novih ljudi, posebice stjecanje novih bradatih prijatelja

via GIPHY

Postoji jedno, od mnogih, nepisanih pravila, a ponajviše među bradonjama, na koje se svaki bradonosac zakleo samim procesom i odlukom puštanja iste, dakle rođenjem bradonje, a govori o tome da ako, ili bolje rečeno, kad se susretnu dvoje bradonja jedan će drugome ili laganim klimanjem brade ili očitim pozdravom poštovanja dati do znanja da je primijetio kolegu (vas) i da mu (vama) daje sve dužno poštovanje (točnije vašoj bradi). Drugi će bradonja (vi) uzvratiti istom mjerom. Redosljed pozdravljanja ne ovisi o godinama, iskustvu ili broju djece, već o tome tko će prije odreagirat. Ovo se pravilo primjenjuje i kod bradonja koji se nikad nisu upoznali i koji se bez brade ne bi prepoznali na cesti.

Jednom kad krenete s nošenjem brade velike su šanse da ćete na dnevnoj bazi susretati istomišljenike s kojima ćete vrlo lako uspostaviti kontakt i kasnije poznanstvo. Ovo pravilo pomoći će vam koliko u stvarnom svijetu, dakle ovom analognog, ispod pravog sunca, ali i u onom digitalnom, društveno mrežnom. Prijateljstvo između dvoje ili više bradonja ponekad može biti baš poput epične bajke nešto je što je neprocjenjivo (njima dvojici, ili više bradonja).

Brada vam osigurava kreativnu slobodu diljem bradatog prostranstva

via GIPHY

Ako, naravno, na bradu gledate kao na prazno slikarsko platno koje samo čeka izljev vaše duboke kreativnosti.

Vaša brada kao takva doista vam može poslužiti kao poligon za testiranje, odnosno nadogradnju vaše savršenosti, privlačnosti, posebice vaše muškosti. Bradu oblikujete onako kako vi to želite i kako se osjećate. Vi dominirate nad njom. Nije sve u šišanju i trimanju, tu su boje, tu su razne kreativne frizurice. Brada može postati pravi umjetnički paviljon vašeg lica. I da, uvijek možete ići korak dalje, malo, kako se kaže, poludjeti s tom vašom bradom.

Na kraju krajeva vi kao nositelj brade već se samim time ističete u društvu, osima ako ste u društvu kolege bradonja, a dodatna će vas kreativnost na vašem licu samo još više istaknuti iz pomalo dosadnjikave vam već mase.

Brada je (može biti) uspješan alat za razmišljanje

via GIPHY

Vaša vam brada nečesto znači ono što i fidget spinner znači djetetu. Potiće ga na razmišljanje. Na laganu kontemplaciju. Sjedinjenje sa sobom. Neka vam prsti češće budu u bradi i krenu u oslobađanje skrivene energije i moći svakog bradonje.

Kako bi rekli naši kolege s one strane bare – some deep shit there.

Uglavnom ima nešto terapeutsko i opuštajuće u igranju s bradom.

Brada je idealna za potpuno preuređivanje

via GIPHY

Želite li promijeniti sliku o sebi, doživjeti potpuni makeover, od baby face dječačića postati (u određenom vremenskom razdoblju naravno) svijetu otporan i svakoj dami pouzdan i dominantan muškarac? Ili lumberjack koji pile nikad vidio nije? Onda je brada idealan alat za promjenu vizualne pojave. Ne samo da će vas puštanje brade fizički izmijeniti, barem lice i vaš osnovni izgled, već kako smo i naveli u točci prije, ono može biti vaše prazno slikarsko platno na kojem svakog tjedna možete nacrtati novo umjetničko djelo.

Ili jednostavno pustiti, nositi i njegovati bradu kao i svi mi ostali. Chillati, piti hipsterski kavu, precijenjenu, al je cool jer ju je pokakala maca, domaći greek yoghurt, jer je razvodnjen vodom i ima some deep shit u njemu  pa je zdravo. Slooshati tamo neki groove some deep shit mix na youtube i čitati ovakve članke jer smo nesvjesno postali dio planetno široke zajednice ljudi s jednim zajedničkim interesom – brade.

I brkovi.

via GIPHY

Bonus savjet

Ako tražite posao ili se natječete za neki posao proučite vanjštinu osoba koje odlučuju o vama i vašoj pameti. Igrajte na one koji imaju some deep bradati shit in there.

via GIPHY

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.