Zbog čega oni istinski bradonje* toliko privlače suprotni spol?

Njegovana brada, definirani mišići i tetovirana tijela tri su najprivlačnije točke interesa kod dama kada biraju svoje snažnije polovice.

Ovaj je bradonja odlučio krenuti u realizaciju trećem od četiri zacrtana cilja kojima će obilježiti ulazak u četvrto desetljeće života. Inicijalno su bila tri cilja, ali ne tako davno se skoro iz vedra neba ponudila i četvrta koja je ubrzala neke stvari.

Prvo je brada, to uopće ne trebam previše planirati, ali svakako je sada 100% sigurno da ovaj dodatak mojoj muškosti nikad neće silaziti s lica. Drugo je tetovaža. Da odlučio sam se ipak nakon godinu i nešto promišljanja da će gornja nadlaktica lijeve ruke postati umjetničko platno. Ideje su tu, tražim salon. Ako među čitateljima postoji netko s iskustvom prvenstveno na području Rijeke neka mi baci poruku. Treća je ubrzana. Naime, planirao sam nabaviti motor (cruiser) negdje oko pedesete, no to se ipak malo ubrzalo tako da sam dodao na checklistu za četrdesete. Četvrta stvar koja je manje više onako dugotrajnija i iziskuje najviše vremena i volje je srediti tijelo. Teretana, posložiti malo mišiće, maknuti pivski trbuh, ali bez razmišljanja u smjeru da odustanem od recimo uživanja u pivici ili pokojem roštilju.

Eto, dakle, ako tko zna kakvog dobrog tatoo majstora na području Rijeke (još bolje Krka) bacite mi poruku u inbox.

Danas ću na tragu rada na samome sebi potegnuti neka pitanja, odnosno dati neke odgovore zašto su damama i općenito suprotnom spolu bradonje privlačniji. Iz nekog mog iskustva iznijeti ću četiri razloga.

  1. Brade su poput stražnjica, što je već to je bolja. Možda ne baš točno u tom smjeru, ali većina će muškaraca (moram priznat da ja nisam među njima) kod suprotnog spola prvo gledati dvije stvari – guzice i sise. Da, Što su veće to će više one muške požude i same privlačnosti inicirati. S bradama je isto. Što je veća, što je zdravija, što je njegovanija, što je markantnija to je privlačnija suprotnom spolu. Pisali smo već dosta o tome kako su bradonje uvijek bili privlačniji damama, a to potvrđuju u studije koje govore da će se čak 9 od 10 žena prije odlučiti za nekog bradonju nego muškarca dječje guzice.
  2. Brada, mišići i tetovaže tri su najbitnije nazovimo ih checklist natuknice koje dame gledaju kod muškaraca. Dame otvoreno priznaju da su tetovirani i definirani muškarci iznimno privlačni u njihovim glavama (i šire), a brada na sve to je samo šlag na torti. Iznimno je teško damu ostaviti ravnodušnom ako ispunjavate sva ta tri pojma. Osim toga brada i tetovaža idu zajedno kao hladno pivo i rebrica na roštilju u vrućim ljetnim danima.
  3. Brade mirišu. Ne mislimo pritom na one nama nepoznate mirise tijela koje lučimo, a koje samo dame znaju raspoznati, brade doista mirišu. Sve je veći inventar i izbor raznih ulja i balzama za brade čije kombinacije raznih mirisa mogu dovesti do savršenstva. Malo pačulija u kombinaciji sa smiljem te drvenastim notama borovice jednostavno će lijepiti noseve za vašu bradu. Ne samo da ste vizualna poslastica, vi ste i mirisna poslastica.
  4. Brade su vječne. Koliko god nailazili na razne posvuduše, modne blogere, većinom samoprozvane, mačke, konje, kornjače i ostale starlete koje će nas obasipati jednoumljem i idejama da su brade so last year, vjerujete bradu su tu od kada je ljudske rase, a bit će i s posljednjim živućim homo sapiensom na ovoj planeti. Stoga sljedeći puta kad naletite na jednu takvu osobu koja će vas uvjeravati da su brade out, potapšajte je/ga po ramenu i onako pokroviteljski joj/mu recite “Baš mi te žao, ali znaš, bit će i tebi bolje jednog dana.” Okrenite leđa i ponosno pogladite bradu.

* istinski bradonja – muškarac koji bradu nosi zbog sebe, koji bradu nosi bez obzira na to što mu modne posvuduše savjetuju, muškarac koji ne šljivi trendove i modu.

Foto by Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.