EVAPOLAR Mobilni klima uređaj kojim kreirate vlastiti mikrosvemir

Da se razumijemo, Evapolar je mobilni klima uređaj koji će rashladiti zrak oko vas na površini od 3-4 kvadratna metra i koji će trošiti tek djelić struje, samo 10W, koju troše veliki klima uređaji koje vrlo vjerojatno imamo ugrađene u naše stanove ili urede. No to nisu jedine prednosti ovog mikro klima uređaja.

Njegov princip rada ne koristi freone tako da će vam ozon biti iznimno zahvalan. Rekli smo da je mobilan, što znači ako želite rashladiti samo atmosferu oko vašeg radnog stola ili u malom kućnom uredu bez da time prisiljavate ukućane da žive na vašim niskim temperaturama onda je Evapolar kao stvoren za to. Na kraju krajeva Evapolar je upravo i stvoren za to.

Osim hlađenja Evapolar će filtrirati zrak od raznih zrnca prašine te ukoliko je potrebno navlažiti zrak oko vas. Hlađeni zrak se širi ravnomjerno na sve strane, za razliku od klasičnih klima uređaja koje hladni zraka šire prilično usmjereno, a što je nerijetko i razlog da se mnogi prehlade ukoliko duže borave u klimatiziranim prostorijama. 

Snaga hlađenja ide od 100W do 350W (350-1200 BTU na sat), a najviše sniženje temperature uz ovaj uređaj je 15 stupnjeva.

Cijena u rasponu od 100 do 250 dolara plus dostava je samo dio cijene koji morate izdvojiti za ugradnju klima uređaja, da ne spominjemo sami proces gradnje koji se može znatno zakomplicirati ukoliko živite u zgradi koja nema zamišljene ili ugrađene klima uređaje.

EVAPOLAR Mobilni klima uređaj kojim kreirate vlastiti mikrosvemir

EVAPOLAR Mobilni klima uređaj kojim kreirate vlastiti mikrosvemir