PLATONICS ARC 3D Printer namijenjen arhitektonskim uredima i arhitektima

Nisam arhitekt, znam ih nekoliko i pretpostavljam da je u njihovom spektru profesionalnog djelovanja 3D printer bitan koliko i računovodstvenom uredu kasnih 90-tih printer. Relativno je novo i treba im da budu u tijeku.

3D printera ima svakojakih, jeftinih, skupih, dobrih, loših, domaćih, kineskih, uradi sam, nije da ih nema. Platonicsov Arc 3D printer prvi je među njima koji je zamišljne specifično za službu arhitektima.

Kreatori ovog printera prije nego su se upustili u kampanjuprikopuli so dovoljnu količinu informacija s terena, arhitektonskih ureda, arhitekata, profesinalaca i došli do točno određenog setupa koji odgvara upravo njima. Sam se čisti, sam se kalibrira, a bez našeg znanja, te je prvenstvenoi dizajniran na način da se izbjegne potrošnja vremena na razne priprmeneprocese i kalibracije prije samog rada.

Priloženim pak softverom koji posebno komunicira sa veliki brojem arhitektosnkih aplikacija pretvaranje CAD datoteke u printabilni STL datoteku radi u svega nekoliko automatiziranih koraka.

Priključite se sada već uspješnoj Indiegogo kampanji i rezervirajte jedan ARC 3D i za svoj ured.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.