Ovaj je gospodin staru staju pretvorio u luksuzni, moderno uređeni dom dostojan svakog džentlmena

Ova stara staja ili kako je još neki na selu zovu štala najbolji je primjer da knjigu nikad ne sudimo po koricama, isto kao ni čovjeka po odjeći koji nosi. Iako je mnogima tako najlakše.

Ova staja prilično je stara, ali ono što skriva unutra zasjenit će i mnoge moderno sređene interijere. Naziv ove kuće je prilično direktan – The Barn.

Vlasnik kuće, okućnice, pa i ove staje, odlučio ju je prenamijeniti. Naime, kako su dobivali dosta gostiju trebala ima jeposebna kuća za goste, odnosno mjesto gdje gosti mogu provesti određeno vrijeme u posjeti. Naravno vlasnik nije htio da ova staja bude samo za goste.

Njezinih 220 kvadratnih metara u suštini ima tri namjene, tri svrhe. Prizemlje, odnosno najniža etaža je za kolekciju automobila. Prvi kat ima sve što jednom kućanstvu, odnosno mjestu koje možete zvati dom, treba. Uz to na etaži ima i prijeko potrebnu teretanu.

Interijer je naravno modernog rustikalnog stila s visokim prostorijama na čijem se vrhu nalaze velike drvene grede složene u rešetku, a kako bi krovište izdržalo i najveće količine snijega na tom području.

Stoga kad vam netko (majka kad ste bili pubertetlija) kaže da vam kuća ili soba izgleda kao staja, onda to možete shvatiti i komplimentom.