Olympus Tought TG-Tracker je kamera za gospodu koja preferiraju akciju i robusnost

S posljednjim modelom fotoaparata Tought TG-Tracker Olympus se polako gura na već zasićeno tržište akcijskih kamera. Prednost Olympusa u ovom segmentu tržišta je već prilično iskustvo u proizvodnji izdržljivih i robusnih džepnih fotoaparata i kamera.

Tough TG-Tracker je džepna kamera koja snima 4k video i ti u širokokutnom kadru od zapanjujućih 204°. Ugrađeni objektiv s otvorom blende od f2.0 osigurava da će svaki segment vaše avanture biti besprijekorno zabilježen.

Olympus Tought TG-Tracker je kamera za gospodu koja preferiraju akciju i robusnost

Kamera je naravno otporna na prašinu, radi i pod vodom, a zanimljivo je što je možete bacati s dva metra visine bez da išta i primijeti. Uredno radi na temperaturama i do -10°C, a može izdržati pritiske i do 100kg po cm2. Drugim riječima, kako smo i naveli neće ni osjetiti povremena ispadanja na pod.

Olympus Tought TG-Tracker je kamera za gospodu koja preferiraju akciju i robusnost

TG-Tracker dolazi s integriranom opcijom wi-fi komunikacije kao i s gps te e.compass funkcionalnošću. Korisnicima tako omogućuje streamanje, odnosno prenošenje videa uživo prema drugim kompatibilnim uređajima pomoću OI.Share aplikacije. Aplikacija bežično može prenositi SH, HD i FullHD kvalitetu videa, dok je 4K prenošenje rezervirano za žicu.

LED svjetiljka od 60 lumena uz pomoć eletronskog sustava stabilizacije u čak 5 osi omogućuje oštre snimke i u uvjetima lošijeg svijetla.

TG-Tracker može snimati video zapis do duljine 29 minuta odnosno do veličine datoteke od 4GB. Nakon dolaska do limita snimanje se automatski nastavlja. To su limiti kojeg imaju svi DSLR i kompaktni fotoaparati prilikom snimanja videa.

Cijena Olympus TG-Trackera u svijetu je 350 dolara, a možete ga nabaviti u Olympusovim dućanima.

  Olympus Tought TG-Tracker je kamera za gospodu koja preferiraju akciju i robusnost Olympus Tought TG-Tracker je kamera za gospodu koja preferiraju akciju i robusnost