CASIO PRO TREK Južni pol, sjeverni pol, dragom je Pro Treku tako svejedno

Ako kojim slučajem Davor Rostuhar čita ovaj članak onda mu možemo samo savjetovati da na put ponese Casio Pro Trek pametni sat. Ručni je to sad koji je zamišljen da gostuje na ruci avanturiste, putnika, backpackera, uglavnom osobe koje sve vrijeme radije provodi vani nego u toplini ureda, uz kavicu.

Uglavnom takav sat vam ne treba u uredu, ne treba vam za šetnju gradom, ne treba vam u nekoj urbanoj sredini. Treba vam u divljini. Zašto?

Zato što kombinira analogni i digitalni prikaz informacija. Pametan je. U njega je ugrađena Triple Sensor Version 3 tehnologija, ilitiga tehnologija trostrukoga senzora. Inačica tri.

Pa će vam tako magnetni senzor omogućiti informacije koje nudi klasični kompas, tu je još senzor pritiska zraka poznatiji kao barometar tako da ste uvijek na čisto koliki je pritisak zraka, a dalje će vam vaše puko znanje meteorologije odrediti hoće li ta kiša ili ne.

Ide i pod vodu, naravno, do dubine od sto metara, odnosno točnije funkcionirat će pod pritiscima do pet bara.

Naravno, tu je i senzor koji će vam očitavati trenutnu temperaturu. Osim toga tu je još do 5 zasebnih alarma koje možete raspodijeliti tijekom dana i prikaz lokalnog vremena za 29 gradova.

Solarnog je pogona, odnosno punjenje baterije, a koja će vas držati bez punjenja i po nekoliko mjeseci, radite uz pomoć prirodnog ili fluorescentnog svijetla. Pozadinsko, automatsko LED osvjetljenje.

Cijena Casio Pro Treka je oko 290 eura plus sva ona davanja kojima nas časti lijepa naša.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.