Timex Command Shock Sat koji je preživio mnoge udarce, vibracije, iživljavanja, rasizam, vjerski manipulizam i ljude bez stila

Još davnih 50-tih godina prošlog stoljeća Timex Command Shock Watches je krenuo s prilično snažnom kampanjom i promocijom svojih ručnih satova.

Timex je vodio reklamnu kampanju obećavajući da njihovi satovi mogu proći kroz gotovo sve i nastaviti raditi – kampanju koju karakterizira pjesma, “take a licking and keep on ticking“.

Uglavnom jednom su sat pričvrstili na bejzbolsku lopticu koju je New York Yankee legenda Mickey Mantle fastball udarcem lansirao u nebeska prostranstva.

Satove su stavljali u perilice, podvrgavali bi ih vibracijama i rotacijama elisa izvanbrodskih motora, a jedan su čak provozali na pramcu glisera. Da, vožnja na pramcu glisera nekad je predstavljala test izdržljivosti.

Timex je stoga odlučio obilježiti ta vremena novom serijom ultra izdržljivih satova Command Shock Watches kolekcije.

Kućište je radijusa 54 milimetara izrađenod od poliuretana i metala čija je kombinacija rezultira prilično velikim zaštitnim svojstvima na razna traume i oštećenja.

Sat je također vodootporan do 100 metara dubine. Veliki zaslon od pleksiglasa prikazuje 24-satni timer, dan i datum, a 100-satni kronograf ima razdijeljene kružnice.

Također možete postaviti vibrirajući alarm za tiha ažuriranja. A također ima posebni alarm koji će vas podsjećati da pijete vodu.

Noćna vidljivost postiže se Timexovim Indiglom.

Satovi dolaze u bijeloj, visoko vidljivoj žutoj, plavoj i pustinjskoj kombinaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.