VRIJEME JE ZA PIĆE Odanost omiljenoj vrsti alkohola sada možete iskazati i ovim satovima od bačvi za viski

Ljubitelji satova, a možda još više i ljubitelji viskija mogli bi se zaljubiti u najnoviju kolekciju tvrtke Original Grain, koja se probila na tržište zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji izrade satova, u kojoj kombiniraju reciklirano tvrdo drvo i nehrđajući čelik visoke kvalitete.

Svi OOriginal Grain satovi iz “Bačvaste kolekcije” izrađeni su od prenamijenjenog drva iz bačvi za viski, čega se do sada nije dosjetila nijedna druga tvrtka. No, pokretani preciznim japanskim kvarcnim mehanizmom smještenim u vodonepropusno kućište, riječ je o izuzetno kvalitetnim satovima kakve bismo očekivali od vrhunskih (i prokleto skupih) proizvođača satova.

Mali izbor iz kolecije donosimo u nastavku. Sve satove možete naručiti preko web-stranice proizvođača, ali biste na nevedenu cijenu trebali dodati i carinu koju biste mogli platiti naručujete li ih u Hrvatsku.

WHISKEY BARREL WATCH: 219 dolara

Dostupan u kućištu od 47 mm ili 42 mm, izrađen je od prenamijenjenog drva iz bačvi od američkog hrasta lužnjaka i kućištem od brušenog nehrđajućeg čelika.

SAPELE BLACK BARREL WATCH: 199 dolara

Također dostupan u veličini bilo 47 ili 42 mm, izrađen je od bačvi drva sapele i mat crnog nehrđajućeg čelika za one koji vole malo mračniji izgled.

WHISKEY CHRONO: 349 dolara

Najmoćniji (i najskuplji) u kolekciji je Whisky Chrono, izrađen od recikliraih bačvi američke hrastovine u kojima se čuvao burbon te espresso nehrđajućeg čelika. Ovaj kronograf također ima štopericu do 60 sekundi i timer od sat vremena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.