C SEED 262 je trenutno najveći TV uređaj kojeg (ne)možete kupiti

Kupili ste novi televizor? Ili vam treba novi televizor? Razmišljate o nešto of 76 inča dijagonale? Super, odlično samo naprijed, no upozorenje, iako vam 75″ izgleda kao filmsko platno vaš je budući televizor samo mali portabl u usporedbi s 262 inča velikim C SEED 262 TV uređajem.

Sa svojih 800 kilograma težine teško da se ga može staviti na zid pa stoga treba razmišljati i o TV stoliću za ovo čudo neviđeno. Uglavnom kombinacije je to integriranog 4K media servera te impresivnog audio sustava koji će, htjeli vi to ili ne, vaš dnevni boravak (ili spavaću sobu) pretvoriti u pravo domaće 4K kino.

TV je baziran na takozvanoj crnoj LED tehnologiji (LED s crnim svijetlom) koja nudi zapanjujući omjer kontrasta od 5000:1. Automatska kontrola osvjetljenja s 800 nitsa razine osvjetljenja te je time idealan i za jako osvjetljenje prostorije.

Kad pak ne radi, odnosno kad ne gledate TV na raspolaganju vam je zaštitni pokrov ekrana koji se spušta automatski, a TV pretvara u pravo pravcato umjetničko djelo.

Tu su još i HDMI ulazi i izlazi, USB povezivost te Novastar 4K LED kontroler.

No, tu je i cijena. Sa svoji 430 000 eura, ako uračunamo instalacija i sve ostalo potrebno govorimo o pola milijuna eura za ovaj TV uređaj. Što pak je čak iznad platežnog ranga i samih domaćih tajkuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.