BOULDER FLASK Čuturica gospodo, ali pouzdana, kao stijena

Kad se ide na planinarenje, kampiranje ili bilo kakvi boravak u prirodu, ponekad je nezgrapno sa sobom nositi cijelu bocu ili još gore malu hrastovu bačvicu s viskijem.

Pitate se zašto bi je nosili? Zato što kad se ušuškate u vreću za spavanje uz logorsku vatricu (možda ovo ušuškavanje bolje raditi oko proljeća) nema boljeg nego kad uz lagano pucketanje logorske vatrice uživate i miru, spokoju i čašici omiljenog vam alkoholnog pića.

Boulder flask, iz tvrtke GSI Outdoors, idealna je čuturica za svu gospodu koja na ovakve kraće avanture žele ponijeti malo vodice života, bez obzira hoće li se ga gospoda ušuškavati u vreću za spavanje ili će, nešto prigodnije za ovo doba, samo povremeno ugrijati organizam i dati mu snagu za dalje.

Ova iznimno lagana i kompaktna bočica izrađena je od poliestera te je obrubljena gumenim silikonskim odbojnikom dizajniranim kako bi se spriječili udarci, razna oštećenja ili struganja dok se nalazite na nekoj stazi.

Sama je bočica teška oko 120 grama, a u njoj možete ponijeti i do tri decilitra vašeg omiljenog alkoholnog pića. Količina koja pak je sasvim dovoljna da vas izbaci iz utabanih staza, stoga, gospodo, pamet u glavu i sjetite se da je gušt uživanja alkoholnog pića u umjerenosti.

Uglavnom bočica je to koju bez previše brige i razmišljanja ubacite u ruksak i krenete u osvajanje te divljine.