Odličan džepni nož za gospodu s posebnim karakterom

Najeli se šunke, kuhanih jajca, roštilja, kobasica, tko zna čega sve ne ovih dana te uzeli si par dana slobodno koje je počelo s takozvanim radnim ručkom u petak u kojem 6-orica pravih muškaraca, prave gospode nije uspjela riješiti roštilj platu za 4+ osobe. Bio je to znak da našim tijelima treba odmora od svakodnevnog rada.

Eto nas natrag i naišli smo na nešto što bi bilo idealno za ponoćna cickanje suhe kobasice ili šunke što nam je ostalo u frižideru – JHO GS1 nož. No, GS1 nož može odraditi i mnoge druge zahtjevnije zadatke jer su upravo noževi koji dolaze od proizvođača JHO poznati po svojoj izdržljivosti i robusnosti.

Sama oštrica je titana i može se sklopiti u ‘ručku’, a kad je u sklopljenom obliku jedva da se može primijetiti da se radi o nožu. Nema opruga, nema nikakvih stopera što mu daje visoku ocjenu po pitanju funkcionalnog minimalizma.

Kako smo i naveli na početku radi se o iznimno izdržljivom nožiću, a što potvrđuje i doživotna garancija na njega. Spomenimo još samo za kraj da kratica GS znači “Gentleman’s slasher” i prva asocijacija koja nam se budi s ovim tmurnim jutrom je jedna odlična horor serija istoimenog naziva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.